Jelenlegi hely

Elindult a jelentkezés a tavaszi szünidei felügyeletre

Március 4-től mindössze 7 napja van a szülőknek, hogy jelezzék igényüket a tavaszi szünidei gyermekfelügyeletre.

Tavaszi szünet és szünidei felügyelet

Figyelmükben ajánljuk, hogy Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata idén is biztosítja a debreceni lakóhelyű általános iskolás tanulók számára a felügyeletet

a tavaszi szünet idejére - 2024. március 28 - április 5. között - a Debreceni Dózsa György Általános Iskolában (4027 Debrecen, Dózsa György u. 2.).

A szülők a felügyeletre vonatkozó kérelmüket a Debreceni Családsegítő weboldalán a „szünidei gyermekfelügyelet” menüpont alatt tudják rögzíteni 2024. március 4 -11. között.

A kérelemhez az alábbi igazolások, dokumentumok csatolása szükséges

- a gyermek személyi igazolványának és lakcímkártyájának másolata;
- munkáltatói igazolás mindkét szülő részéről;
- halmozottan hátrányos helyzetű gyermek, valamint a szülő munkanélkülisége esetén a család- és gyermekjóléti szolgálat támogató nyilatkozata;
- a gyermek kedvezményes vagy ingyenes étkeztetésére jogosító igazolás, amennyiben a Debreceni Intézményműködtető Központhoz (a továbbiakban: DIM) még nem került benyújtásra.

A szünidei gyermekfelügyelet rendelkezésre áll az egyházi és civil szervezetek által fenntartott általános iskolák tanulói számára is.

Felhívjuk minden szülő figyelmét, hogy a szünidei gyermekfelügyelet csak a napi háromszori étkezéssel együtt vehető igénybe! A tornateremben és a benti foglalkozások helyszínein váltócipő viselése kötelező!

A „Szülői nyilatkozat a gyermek egészségi állapotáról” nevű dokumentumot kitöltve, a szülő/gondviselő által aláírva, a tanuló tavaszi ügyeletre érkezése első napján köteles magával hozni.

A gyermekfelügyelet igénybevételéről az intézményvezető az indokoltság alapján dönt, melyről a jelentkezőt 2024. március 11. napját követően értesíti az általa megadott e-mail címen.

További információk miatt, a dmjvszunidei2023@gmail.com e-mail címen keresse munkatársainkat!

A jelentkezési űrlap kitöltéséhez Google Chrome böngésző használata szükséges!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére