Jelenlegi hely

A Csokonai Ifjúsági Program általános iskolai pedagógusoknak és pedagógiai asszisztenseknek

A színházban több a lehetőség, mint pusztán egy megírt darabot élő emberekkel megnézni. Verbális és nonverbális önkifejezés, akció és reakció, kommunikáció... a Csokonai Színház CSIP programja jó lehetőség az iskolai osztályok bevonására. Ismered már?

A Csokonai Színház folyamatosan kiemelt figyelmet fordít a Debrecenben és környékén dolgozó pedagógusokkal való párbeszédre és közvetlen kapcsolatra.

2023. január 20-án 15 órától a Csokonai Fórumba várják szeretettel azokat az általános iskolai pedagógusokat, illetve pedagógiai asszisztenseket, akiket érdekel a Csokonai Ifjúsági Program (CSIP), és szívesen beszélgetnének a színházi nevelési előadásokat, drámaórákat és feldolgozó foglalkozásokat tartó drámapedagógus szakemberekkel.

PROGRAM

a Csokonai Fórum 2022 augusztusában átadott új épületének megtekintése a CSIP munkatársainak vezetésével;
kötetlen beszélgetés  a színházi nevelés előnyeiről és információk a CSIP által nyújtott lehetőségekről

A programon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: a jelentkezők a varga.nikolett@csokonaiszinhaz.hu címen jelezhetik részvételi szándékukat.

ADL - Debrecenimami

Forrás

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pályázat típusa: alkotói pályázat óvodsoknak és kisiskolásoknak Beküldési határidő: 2023. április 23.
"Ez a gyerek egyszerűen csak épp kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

"Ez a gyerek épp csak kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

Esik a havaseső és fagyos szél csípi arcom a délutáni szürkületben, mikor várom a villamost egy hosszú és megterhelő januári munkanap után.Annyira elfáradtam ma, csak bámulni szeretnék ki az ablakon, és nézni, ahogy a város elhalad mellettem.Éppen csak lehuppanok az ülésre, mikor két korombeli nő foglal helyet előttem.
Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Ha január, akkor sokak fogadalmában az életmódváltás szerepel. Hogy egészségesebben fognak táplálkozni, esetleg bevezetik a rendszeres testmozgást az életükbe. Ehhez szeretnék nektek segítséget nyújtani 10 egyszerű lépésben.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére