Jelenlegi hely

Dr. Sebő Éva ultrahang magánrendelés

Dr. Sebő Éva radiológus főorvos, emlő ultrahang magánrendelés
Cím: 4026 Debrecen, Honvéd u. 62.
Tel: 20 /620-7608

 

A Kenézy Emlőcentrum vezetője.

Tevékenységi kör: emlőszűrés végzése és a komplex klinikai emlődiagnosztika. Mell ultrahang, hasi ultrahang és pajzsmirigy vizsgálat.

Rendelési idő: keddenként 14.00 - 17.00 órakor, Bejelentkezés: +36 20 620 7608

Emlő ultrahang vizsgálat

Mindkét emlő és a hónalji régiók vizsgálata. Nincs ellenjavallata, a vizsgálat nem ártalmas. Segítségével azonosíthatók az emlőben tapintható különböző göbök, fájdalmas területek. Felfedezésre kerülhetnek egészen apró, nem tapintható elváltozások. Implantatumok állapotáról is nyerhetőek információk a módszer segítségével. A vizsgálat nem igényel előkészítést, bármilyen gyakran ismételhető. Szűrővizsgálat céljából 30 éves kor fölött mammográfia elkészítése is javasolt.

Hasi ultrahang vizsgálat

A máj, az epehólyag, epeutak, hasnyálmirigy, lép, vesék, kismedence , nagyerek régiójának vizsgálata. Ajánlott különböző hasi fájdalmak, emésztési panaszok esetén végezni, de célszerű évente panaszmentesen is szűrővizsgálat céljából. Nincs ellenjavallata. Előkészítést igényel: célszerű a vizsgálat előtt legalább 6 órával nem étkezni és telt hólyaggal érkezni.

Pajzsmirigy és egyéb lágyrész ultrahang vizsgálat

Bármely testtájon felszínesen észlelt problémák, tapintható elváltozások megítélése. A pajzsmirigy alapszerkezetének, nagyságának vizsgálata, a benne lévő esetleges göbök, cysták megítélése. Nincs ellenjavallata, bármikor ismételhető, nem igényel előkészítést.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére