Jelenlegi hely

3 kerékkel a Föld körül, azaz nincs kifogás! Sportolj Gyermekeddel te is!

Mint, ahogyan a futás egyre kedveltebb és kedveltebb sportág lesz, úgy tör előre a Fuss babakocsival mozgalom is hazánkban. Míg néhány éve kérdően nézted, ha egy anyuka babakocsival fut, mára már egyre többen csatlakoztak ehhez a fantasztikus sportághoz.

Egyre több Anyuka és Apuka gondolja úgy, hogy azért, mert végre „igazi család” lettek, nem kell lemondani a sportról, és igen is, példát kell mutatni a gyermekeinknek. Ha már hallottál a Fuss Babakocsival Egyesületről, akkor most büszkén, mosolyogva olvasod e sorokat, ha pedig még nem, akkor itt az idő, hogy megismerd őket. 

Az alapítók egy nagyon szimpatikus házaspár, Nyári Fruzsi és Zsolti. 2013-ban kezdték el hazánkban a babakocsis futást elsőként, majd 2014-ben szintén a dobogó legfelső fokán állva alapították meg a Strollfit-et, azaz a babakocsis fitnesst is. A futás az ország bármely pontján elérhető, hiszen az egyesület rendelkezik egy babakocsi kölcsönzővel, így gondolva azokra is, akik nem tehetik meg, hogy futó babakocsit vásároljanak, esetleg csak szeretnék kipróbálni milyen is ez az érzés, mozgás vagy csak szeretnének meggyőződni róla, hogy igen(!), ez az én sportom! J

A  futó-babakocsis közösség összetartása és önzetlensége példátlan. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy havonta közös mami kimenőket,- szükség esetén gyűjtéseket,- az év különböző szakaszaiban pedig jobbnál-jobb eseményeket is szerveznek.

2015-ben úgy gondolta Fruzsi, mer egy nagyot álmodni, és meghirdette a 3 kerékkel a Föld körül mozgalmat. A nagy sikerre való tekintettel az idén újra indul a kihívás! 

Miről is van szó valójában?

A Fuss Babakocsival Egyesület az Edzésonline közreműködésével azt találta ki, hogy ismét fusson minden magyar babakocsis anyuka és apuka a világ bármely részén él is azért, hogy körbefussuk képzeletben a Földet az Egyenlítő mentén! 40 075 kilométer Brazílián, Indonézián, és Kolumbián át! :) Egyszer már   megcsinálták, a regisztráltak, akkor 8 hónap alatt teljesítették a távot. Vajon most sikerül megdönteni ezt az eredményt?  

A kilométer gyűjtés időtartama:

2017. január 1.-2017. december 31.


Regisztráció: http://fussbabakocsival.edzesonline.hu/

A részvétel ingyenes. A versenyre bárki, bármikor jelentkezhet, bárki részt vehet benne. Ne feledd, minden megtett kilométer aranyat ér :) !

Ha bővebb információt szeretnél megtudni, keresd a Fuss Babakocsival Egyesületet a www.fussbabakocsival.hu vagy a  www.edzesonline.hu  weboldalon illetve a közösségi oldalon. 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Országos adventi programajánló

Országos adventi programajánló

Adventi ablaknaptár, gyertyagyújtások, vásári és betlehemes programok.. a várakozás, a csodák, a meglepetések időszaka. Különleges adventi programok készülődnek szerte az országban, válogattunk belőle.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
Ugrás az oldal tetejére