Jelenlegi hely

Debrecen - Postakert Utcai Tagintézmény

Cím: 4025 Debrecen, Postakert u. 5.
Tel: 52/310-661, 30/924 1039

A 44 férőhelyes bölcsődénk csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. A gyerekeket 2 gondozási egységben, ezen belül 2-2 csoportszobában neveljük. Intézményünkben 8 szakképzett kisgyermeknevelő dolgozik, akik családias környezetben, meghitt, szeretetteljes légkörben végzik munkájukat.  Egy kisgyermeknevelő 4-6 „saját gyermekről” gondoskodik.

Bölcsődénk főzőkonyhával rendelkezik, az étrendet az intézmény dietetikusa állítja össze.

A csoportszobákhoz tágas udvar is tartozik, amely biztosítja a nagymozgásos játékhoz a megfelelő teret. Fajátékok és fedett homokozó teszik élvezetesebbé a gyerekek játékát. Rossz idő esetén a fedett teraszon biztosítjuk a levegőztetést.

Só-szobát is kialakítottunk, amely segít a prevencióban. Allergiás és hurutos megbetegedések esetén elősegítheti a gyógyulást.

Gyermekfelügyeletet is vállalunk, mely részleteiről a bölcsőde vezetőjétől érdeklődhetnek.

Fontosnak tartjuk a bölcsőde és a család közötti jó kapcsolatot. Ezt bizonyítja az is, hogy a megelégedett szülők a testvér gyerekeket is szívesen hozzák bölcsődénkbe. Munkánkat az elhivatottság, a kötelességtudat és a gyerekek iránt érzett szeretet vezérli.

Forrás:debrecenibolcsik.hu

Hozzászólások

 

​A  Debrecenimami 2015/16. évi „A mi bölcsődénk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked bölcsődéjét?” A válaszok itt olvashatók.​

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled.- levél a lányomnak

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled - levél a lányomnak

A lánygyermekek világnapja margójára...Csak bámultam és gyönyörködtem benned mikor megszülettél, olyan tiszta, olyan nemes és olyan örökkévaló érzés volt. De aztán lement a nap, és mikor felébredtem máris kiskamasz lett belőled. Hová lett az idő, mikor gyorsult fel ennyire? Az édes magabiztos kisdedből lassan egy öntudatos, gátlásos, gyönyörű nagylány lesz.
Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Ugrás az oldal tetejére