Jelenlegi hely

Debrecen - Faraktár Utcai Tagintézmény

Cím: 4034  Debrecen Faraktár utca 117. sz.
Tel: 52/422-283, 30/924 1013

Az épület adottságai:

Bölcsődénket a HEFOP 4.2/2004. Európai Uniós pályázatból 2007-ben kibővítették, jelenleg 50 férőhelyes. Két bölcsődei egységünkben, négy csoportszoba van, ahol nyolc szakképzett kisgyermeknevelő és egy-egy technikai dolgozó várja a kicsiket. A gyermekek étrendjét dietetikus állítja össze, és az ételt frissen, a saját konyhánkban készítik el számukra.

A bejáratok előtt biztosított az akadálymentes bejutás. Tágas, színes csoportszobákban, inger gazdag környezetben töltik napjaikat a gyermekek. A napközbeni mozgás és levegőzés a csoportokhoz tartozó füves udvaron és a teraszon biztosított. A gondozó-nevelő munkához segítséget nyújt a sok színes játék és berendezési tárgy.  A játékokat, eszközeinket a „Debrecen Bölcsődés Gyermekeiért” alapítvány támogatásával tudjuk pótolni és megújítani. A gyermekek egészségének megőrzése, és a légúti megbetegedések csökkentése érdekében szülői támogatással alakítottuk ki 2012-ben sószobánkat, amit a csoportok napirendjébe illesztve rendszeresen használunk.

A családokat segítő szolgáltatásunk a gyermekfelügyelet, és a rugalmas/hosszított nyitva tartás, amivel a gyesen, gyeden lévő szülőknek nyújtunk segítséget. A megnövekedett bölcsődei igényeket igyekszünk a lehetőségek szerint biztosítani.

Az intézményben családias hangulatban, 12-14 fős gyermekcsoportokban gondozzuk és neveljük a gyermekeket. Bölcsődei szakembereink lelkiismeretes munkavégzésének, felkészültségének, az intézmény jó hírének köszönhetően a szülők bizalommal hozzák gyermekeiket a bölcsődébe.

forrás:debrecenibolcsik.hu

Korábbi hozzászólás

Beküldő: obetty. Beküldés időpontja: cs, 2014/01/23 - 07:34. 

 Nagyon szereti ezt a bölcsit a kisfiúnk (Gabika), mindenki gondoskodó, kedves,a dadus nénik nagyon figyelnek a  gyerekekre, sok játék van, szép az épület, gondozott az udvar,a csoportszobák jól felszereltek, esztétikusak, a színek vidámak, minden van, ami kell egy kisgyermeknek: tényleg öröm odajárni. 
Magdika a legjobb gondozónéni, akit valaha is ismertünk, de a többi kedves dadus néni is egytől egyig egy tünemény, az igazgatónővel és a konyhai dolgozókkal együtt !!
Csak így tovább !  Mindenkinek csak ajánlani tudom  

Hozzászólások

A  Debrecenimami 2015/16. évi „A mi bölcsődénk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked bölcsődéjét?” A válaszok itt olvashatók.​

Nagyon szuper bölcsi, mindenkinek csak ajánlani tudom, jól felszerelt, új bölcsöde, a gondozó nénik nagyon kedvesek, Éva néni, és Anikó néni.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled.- levél a lányomnak

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled - levél a lányomnak

A lánygyermekek világnapja margójára...Csak bámultam és gyönyörködtem benned mikor megszülettél, olyan tiszta, olyan nemes és olyan örökkévaló érzés volt. De aztán lement a nap, és mikor felébredtem máris kiskamasz lett belőled. Hová lett az idő, mikor gyorsult fel ennyire? Az édes magabiztos kisdedből lassan egy öntudatos, gátlásos, gyönyörű nagylány lesz.
Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Ugrás az oldal tetejére