Jelenlegi hely

Vivaldi & Talamba - 8 seasons

Időpont: 2024. április 10. szerda 19.00 órakor 
Helyszín: Kölcsey Központ (Debrecen, Bethlen u.)

 

Vivaldi lassan háromszáz éves remekét, a Négy évszakot a világ egyik legismertebb klasszikus zeneműveként számtalan verzióban hallhattuk már. A Debreceni Tavaszi Fesztivál közönségét most a Talamba Ütőegyüttes invitálja zenei kalandozásra. A formáció a jól ismert tételek mellé saját, hasonló hangulatú szerzeményeiket párosítja, így kezdeményezve termékeny párbeszédet a barokk mesterrel.

A Talamba Nyara a tengerpartra kalauzol, az Őszhöz népi dallamot párosítottak, a Tél virtuóz taktusai az évszak sajátosságait ragadják meg, hogy végül a Tavasz egy vízcsepp hosszú útját kövesse végig a születéstől addig, amíg az óceánba ér.


Még több családi program érdekelne? Hírlevelünkkel nem maradhatsz le semmiről!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére