Jelenlegi hely

Debrecen - Táncsics Mihály Utcai Óvoda

Cím: 4028 Debrecen Táncsics Mihály u. 7-15.
Tel: 52/413-015
Email: tancsics@ovoda.debrecen.hu

Óvodavezető: Kiss Béláné

www.tancsicsovi.hu

A Debrecenimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében több szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket itt olvashatod:

 • Rengeteg a foglakozás,gyerekközpontú
 • Mert az óvónők és a dadák szakmailag és emberileg is kiválóak!
 • Legfőképp azért szeretjük az ovit és azért vagyunk elégedettek vele, mert a gyermekünk nagyon szeret idejárni. Gyerkőc sokat fejlődik és rengeteget tanul. Az óvónénik kedvesek, segítőkészek, kreatívak, és nagyon jó kis programokat szerveznek nekik.     - Ficánka csoport   :)
 • Mert az óvónénik teljes szívvel lélekkel óvónénik. Igazán szeretik a gyerekeket, és sok értelmes programot szerveznek. És nagyon  jó a szép nagy árnyas udvar.
 • Örülök az akkori döntésünknek, mert két nagyon  aranyos, tehetséges óvónőt, pótanyát kapott a gyermekem. Rájuk szívesen bízom a gyereket, ő is örömmel megy reggelente és azt gondolom, ez nem elhanyagolható. A csoportszoba jól felszerelt, nagyon szép és tiszta. A gyerekeket kreatív foglalkozásokkal fejlesztik. Az iskolához nagyon jó alapokat kapnak."FICÁNKA"
 • Jó a közösségi hangulat.
 • Ebben a csoportban nagyon szeretetteljes,családias a hangulat, magas szintű az óvónők felkészültsége,közvetlenek,szívesen kérünk tanácsot,segítséget tőlük, akár játék vásárláshoz,akár otthoni fejlesztéshez,mindig van jó ötletük. Nyugodtan dolgozunk,tudjuk,hogy a lehető legjobb helyen van a gyermekünk.Nagyon ajánlom a Ficánka csoportot mindenkinek!
 • Nagyon kedvesek, szakmailag kiválóak és megbízhatók az óvónők és a dadák! 
 • Nagyon kedvesek, aranyosak az óvónők és a dadák! Nagyon szép környezetben van az óvoda!
 • Szeretjük a környezetet, melyben az óvoda van. Kedvesek, lelkiismeretesek az óvónők és a dadák!
 • Az óvodai dolgozók szakértelme megkérdőjelezhetetlen, kedvesek, aranyosak, készségesek különösen a Ficánka csoportban! 
 • Jók és kedvesek az óvónők és a dadák, és közel is van a lakásunkhoz.
 • Az ovi udvara rendezett, átlátható. A csoportszobánk gyönyörűen berendezett. Az óvónénik nagyon kedvese és értik a dolgukat, nyugodt szívvel hagyom a kezük alatt a gyermekem. Nagyon jó a nevelési módszerük. A gyermekem örömmel megy oviba és alig akar a nap végén hazamenni. Egyszóval jobb ovit keresve sem lehet találni!
 • Kedvesek az óvónők.
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Az utolsó út

Az utolsó út

Szívhez szóló történet egy taxisofőrről és az utolsó útjára induló utasáról.
5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

Szinte a csapból is az folyik, hogy az egészségünk érdekében mozogjunk rendszeresen és figyeljünk oda a helyes táplálkozására, de arról jóval kevesebb szó esik, hogy miként őrizhető meg a mentális jóllétünk, pedig ez manapság, amikor a járványhelyzet miatt még bizonytalanabbá váltak a hétköznapok, a korábbiaknál is fontosabb. Október 10., vagyis a lelki egészség világnapja alkalmából dr. Koppány Szilveszter, az Unilever Orvos Tanácsadója összegyűjtött 5+1 tippet, melyek segítségével könnyebben őrizhetjük meg lelki egyensúlyunkat.
Te mikor voltál utoljára mellszűrésen?

Te mikor voltál utoljára mellszűrésen?

A járvány alatt se feledkezz meg magadról és egészségedről! Az önvizsgálattól a szűrővizsgálatokon át a férfi mellproblémákig.
Ugrás az oldal tetejére