Jelenlegi hely

Debrecen - Szivárvány Óvoda

Cím: 4030 debrecen Monostorpályi út 39.
Tel: 52/413-238 I.épület 
Tel: 52/449-102 II.épület
Email: szivarvany@ovoda.debrecen.hu

Óvodavezető: Pinczés Katalin

A Debrecenimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében több szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket itt olvashatod:

 • Nagyon aranyosak, kedvesek az ovónénik, szívükön viselik  a gyerekek sorsát. Nyugodt szívvel bíztam rájuk a 3 éves kislányomat. Jól felszereltek a csoportszobák, szép az udvar, sok életkori sajátosságnak megfelelő programot szerveznek a gyerekeknek.
 • Kellemes a légkör, a kislányom nagyon szeret ide járni. :):):) Kislányom Soós Bogika és a Cica csoportba jár.
 • Szeretjük ezt az ovit,mert a szülők és az óvonök közt családias bizalmi kapcsolat van.Gyermekeinkkel egyéni képességeik felmérése és figyelembevétele alapján foglalkoznak.Hátrányukban megerősitik,kiemelkedő tudásukban pedig tovább fejlesztik őket.
 • Ösztönözve ezzel a csemetéket,hogy miben tehetségesek és mi az amin még "dolgozniuk" kell.Mindezt játékosan teszik az egyéni teljesítőképesség és tudás alapján!A csoportos foglalkozások pedig szórakoztatóak,együttműködésre,segítőkészségre,önzetlenségre és ami a legfontosabb az iskolához,türelemre és kitartásra ösztönzi őket!Cica csoport:Levike
 • Családias a légkör. A gyerek imád ide járni. Soha nem hagyok ott egy zokógó gyereket mindig vidáman megy be. Szereti az óvonöket és a társait. Az óvonők mindem gyerekkel képességeinek megfelelöen foglalkoznak. Hatalmas lexikális tudást kapnak itt a gyerekek rengeteg verset, éneket, tanulnak. Néha rácsodálkozom hogy ez a kisgyerekek mekkora tudást szívnak itt magukba.
 • azért szeretjük az ovit, mert az óvónénik, dajkanénik nagyon aranyosak, kedvesek, gyerekcentrikusak. A gyerekeink örömmel járnak óvodába, így mi is nyugodt szívvel hagyjuk őket az óvónénikre. A gyerekek mindig élményekben gazdagon jönnek haza. Minden gyermekre odafigyelve tanítják, képzik és fejlesztik őket. Gyermekeink Végh Eszter és Norbert Cica csoport
 • 3 éves gyermekem már két hét alatt beszokott az óvodába. Ebben nagyon sokat segített a két óvónő és dajka néni, akik szeretettel vették őt körbe. A jól felszerelt csoportszobában minden korosztály számára megtalálható a megfelelő játék. Gacsáji Eszter - Maci csoport
 • Kedvesek az óvónők és a dadusok.
 • Hangulatos a csoportszoba, szépen berendezett. Kedvesek, megbízhatóak az óvónők és a dadus. Rengeteg verset, dalt tanulnak.
 • Ajánlották nekünk az óvónőket, ezért érkeztünk a Cica csoportba, s nem csalatkoztunk, mert mind a 2 óvónéni tüneményes, megbízható, akikre nyugodt szívvel bízom a gyerekeimet.
 • A felnőttek türelemmel,szeretettel fordulnak a gyerekek felé,nem teszek különbséget köztük.A légkör nyugodt,csendes.A nehezen kezelhető gyermekekhez is megtalálják az a módot,hogy megnyugodjanak.
 • Nagyon sok verest,mesét ,dalt hallgatnak,amit hamar megtanulnak.
 • Az udvar hatalmas,füves,jól felszerelt. Minden szülőnek jó szívvel ajánlom a Szivárvány Óvodát,a Monostorpályi úton.
 • Nagyon jól képzettek az óvónők, lelkiismeretesen végzik a munkájukat. Nagyon jó, hogy sokféle programra viszik a gyerekeket, szélesítik a gyerekek látókörét. Megértőek, bármilyen problémával lehet hozzájuk fordulni. Rengeteg verset, éneket, mesét tanulnak. Mióta ide járunk nagyon sokat fejlődött minden téren a gyerek. A dajka néni is nagyon kedves, törődik a gyerekekkel, neki is sok mindent köszönhetünk. Cica  csoport: Radácsi Krisztián
 • Az óvónénik és a dajkanéni is nagyon kedvesek és egyenlő partnerként kezelik a gyermekemet. Mindennap új élményekkel jön haza és mindig fejlesztik a gyerekeket. Nagyon sokat tanult amióta a Cica csoportba jár. A csoportfoglalkozások fejlesztőek ami az iskolára való felkészülést segíti. A gyermekem Sikolya Kincső és a cica csoportba jár.
 • Nagyon kedvesek az óvónénik, dajkanénik. Családias az óvoda.
 • Kedvesek az óvónénik. 
 • Ismerjük az óvónőket.
 • Kedvesek, és segítőkészek az óvónők, sokat fejlődik gyermekem.
 • Nagyon kedvesek az óvónők és a dadusnéni is. Nincsennek kivételezések, egyformán kezelik a gyerekeket. Rengeteg verset, mondókát tanulnak.

Hozzászólások

Az én lányom azért szeret ebbe az oviba járni, mert nagyon kedvesek az óvónénik, dajka nénik. Képességüknek megfelelően foglalkoznak a gyerekekkel,  a lányom sokat fejlődött. Nagyon sok színes program várja a gyerekeket.

Pillangó csoport: Galambos Csenge

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Az utolsó út

Az utolsó út

Szívhez szóló történet egy taxisofőrről és az utolsó útjára induló utasáról.
5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

Szinte a csapból is az folyik, hogy az egészségünk érdekében mozogjunk rendszeresen és figyeljünk oda a helyes táplálkozására, de arról jóval kevesebb szó esik, hogy miként őrizhető meg a mentális jóllétünk, pedig ez manapság, amikor a járványhelyzet miatt még bizonytalanabbá váltak a hétköznapok, a korábbiaknál is fontosabb. Október 10., vagyis a lelki egészség világnapja alkalmából dr. Koppány Szilveszter, az Unilever Orvos Tanácsadója összegyűjtött 5+1 tippet, melyek segítségével könnyebben őrizhetjük meg lelki egyensúlyunkat.
Te mikor voltál utoljára mellszűrésen?

Te mikor voltál utoljára mellszűrésen?

A járvány alatt se feledkezz meg magadról és egészségedről! Az önvizsgálattól a szűrővizsgálatokon át a férfi mellproblémákig.
Ugrás az oldal tetejére