Jelenlegi hely

Debrecen - Angyalkert Óvoda

Cím: 4029 Debrecen Ótemető u. 9.
Tel: 52/414-462,
Telephely: 4033 Debrecen Bányai Júlia u. 10.
Tel: 52/325-538
Email: banyai@ovoda.debrecen.hu

Óvodavezető: Lipcseiné Szabó Ildikó

A Debrecenimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében több szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket itt olvashatod:

  • Bejöttek az elvárásaink, két gyerekünk is ebbe a csoportba jár, imádják az ovit, az óvónőket és a dajkanéniket is, tulajdonképpen nem volt beszoktatásra szükség. Sok a foglalkozás, kirándulás, programok, családias az ovi légköre, ami talán a kis csoportszámnak(4) köszönhető.
  • Családias a hangulata, a gyerekeim imádnak ide járni, rengeteg programot, kirándulást szerveznek (bábszínház, úszás, hittan, szüret, gyerekhét stb.), maximálisan elégedettek vagyunk az óvónőkkel,folyamatosan tájékoztatnak bennünket a gyerekünk fejlődéséről. Az udvar rendezett, jól felszerelt. 
  • Az óvónénik nagyon jók és a dajkanéni is! A foglalkozások szuperek. Sok rendezvény és egyéb izgalmas program van! Az egészséges nevelés van előtérben: minden nap fogyasztanak gyümölcsöt a gyerkőcök és minden nap van torna. Örülök, hogy a VUK csoportba kerültünk! Menyhért Bence 
  • Nagyon kedvesek az óvónők és a dajkák,jól felszerelt csoport szobák vannak.Sokszor vannak a gyerekeknek rendezvények,és vannak olyan programok amiben a szülők is részt vehetnek!
  • Sok, színes programot szerveznek a gyerekeknek mind az óvodában, mind az óvodán kívül. 
  • Sokat tanulnak a gyerekek az óvónéniktől és mindezt játszva. Nagyon szép dolgokat készítenek segítséggel, amire mi is és a kisfiunk is nagyon büszke.
  • Kedvesek az óvónénik,meg a dajka néni is.Szép a csoportszoba.Mindig beszereznek új készségfejlesztő játékokat.Sok szép dolgot készítenek a gyerekek(évszaknak megfelelően).Sok verset,mondókát tanulnak,amit be is mutatnak az ünnepségeken.
  • Jól felszereltek a csoportszobák. Családias. 
  • Vezetőnő és óvónők szimpátiája miatt, valamint jól felszereltek a csoportszobák. 
  • Az óvónéniket és a dajkanéniket nagyon szeretik a gyermekek, nagyon kedvesek és gondoskodók. Változatos programot biztosítanak az óvoda keretein belül és kívül is egyaránt pl: jégkorcsolyázni viszik a kicsiket. Gyerekek sok apró kreatív dolgot készítenek, aminek a szülők nagyon örülnek. Az óvodán belül nagyon jó a kapcsolat a többi csoporttal is. 
  • Nagyon családias a hangulat,kedvesek az óvónők dajkanénik!
  • Az óvoda méretéből adódóan szinte mindenkit(dolgozókat)ismerünk,nem jelent gondot ha más óvónénivel kell maradni pl. délután vagy összevont csoportba!
  • Nagyon jó programokat szerveznek a gyerekeknek,Jó a szülői közösség is. Katica Csoport 

  Hozzászólások

  A  Debrecenimami 2015/16. évi „A mi óvodánk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked óvodáját?” A válaszok itt olvashatók.

  A Tócóskertben lakunk, óvodaváltás miatt jöttünk ebbe az oviba.Az addigi reggeli huzavonák, sírások egy pillanat alatt megszűntek, a lányom csak úgy repült be a csoportszobába:)Nagyon szeretjük az óvodát, családias a légkör, kedvesek az óvónők és a dajkanénik.Kicsi a csoportlétszám, ami szintén nem elhanyagolható.Tiszta, rendezett, szépen felszerelt az udvara is az óvodának.Fehér Panna, Nyuszi csoport

  A nagyobbik lányunk már oviváltás miatt ide jár, nagyon szereti, így nem volt kérdés, hogy a középső gyermekünk is ide fog járni.Ő is nagyon szereti az óvónéniket, dajkanéniket.Sok színes programot szerveznek, jó a közösség.Fehér Dóra, Nyuszi csoport

  Mi egyszerűen Imádjuk ezt az ovit , a Kisfiam is kezdő ovisként oda van érte , az Òvònénik és Dajkanénik fantasztikusak , a gyerekek csodásan érzik magukat minden ötletes, játékos és hasznos foglalkozások alatt! Jobbat nem tudok kívánni a gyerekeknek és szülőknek egyaránt !!!

  Odafigyelnek a gyerekekre. Igyekeznek a szülői kéréseket is teljesíteni.

   

  Nagyon kedvesek az ovónénik és a dajkanénik. Sokat kihozzák őket az udvarra, amit a gyerekek nagyon szeretnek. A szülői összetartás is példamutató! Sok a program és a gyerekek is nagyon szeretnek oda járni!!!

  Kedvesek a dadusok,az óvónénik szeretik a gyerekeket, odafigyelnek rájuk. A gyerekek imádják az udvari játékokat,sokat kiviszik őket játszani. 

  Mi a vegyes csoport jellege miatt különösen szeretjük. A lányunk már most megtanul alkalmazkodni, a kicsikre odafigyelni, illetve rengeteget tanul a nagyoktól. A légkör nagyon jó; az óvó-dajka nénik pedig gyerek központúak. Évszaknak megfelelő foglalkozások vannak. Kint-bent egyaránt. :) Vuk csoport

  Szeretünk ide járni! A kisfiam minden nap azzal vár "jó volt anya" Jól éreztem magam" szerintem ez önmagában is mindent elmond! Kedvesek az Óvónők és a Dajka nénik! Sok-szép játék van a csoport szobában, nagyon jó és családias programokat szerveznek! Sok óvodán kívüli foglalkozást lehet választani úszás, korcsolyázás, bábszínház stb., szép rendezett az udvar! De a legfontosabb, hogy kedves, mosolygós emberekkel találkozunk nap mint nap :) Köszönjük! Vuk csoport

  Én csak annyit írnék, hogy a lányom az esetek többségében vagy sír, hogy Ő még maradni akar vagy a miért ilyen korán jöttél? kérdéssel "köszön". A miért ilyen korán jöttél délután 4 órakor történik általában. :) Nagyon jó a közeg, és kifejezetten vannak ovi-gyerek-szülő programok. Pl. közös kora esti játék, kirándulás, főzőcske

  Pici lányom minden reggel tárt karokkal szalad az óvónénihez, aki mindig figyelmesen viszonozza a kedvességet - kisovis anyukaként nekem ez nagyon fontos, tudom, hogy jól érzi itt magát, nyugodt szívvel hagyom itt. Köszönjük a Vuk csoport Óvónénijeinek és Dajkanénijeinek!

  Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
  Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

  Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

  Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
  Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Neked ajánljuk!

  A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

  A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

  „Ha a reggel jól indul, jó lesz az egész napod” tartja ugyebár a mondás, de reggel annyiszor nem indul jól a napunk.  Mi szülők általában rohanunk, már a reggelünk is néha egy kész cirkuszi mutatvány, egyensúlyozunk a kötélen a reggeli rituálék között, kapkodunk, feszültek vagyunk, sürgetünk, néha veszekszünk, és néha elkésünk… De, hogy tudjuk mindezt elkerülni, és boldogabbá tenni a reggeli indulást? Fogadjátok szeretettel Jamrik Márta tanácsait.
  Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

  Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

  Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. De milyen könyvet és hogyan válasszunk nekik?
  Túléltük az első hetet!

  Túléltük az első hetet!

  Beindult a verkli, elkezdődött az iskola, de mi lesz később? Hogyan folytatódik? Mint tudjuk, a gyereknevelés nagy kaland, de most egy kicsit izgalmasabb a szokásosnál.
  Lassulj le és élvezd! - Tippek a rohanásmentes mindennapokhoz

  Lassulj le és élvezd! - Tippek a rohanásmentes mindennapokhoz

  Napok, hetek, hónapok, netén évek óta úgy érzed, hogy állandó rohanásban vagy, nem jut időd semmire, nem végzel a feladataiddal? Szeretnél változtatni? Mi lenne, ha most kezdenéd? Benne vagy? Akkor most szóról szóra, betűről betűre olvasd el ezt a cikket! Nem ér csak úgy gyorsan átfutni ám! Lassulj velem legalább pár perc erejéig, és a végén döntsd el, hogy futsz tovább, vagy lassítasz a továbbiakban egy kicsit Te is!
  Ugrás az oldal tetejére