Jelenlegi hely

Debrecen - Angyalkert Óvoda

Cím: 4029 Debrecen Ótemető u. 9.
Tel: 52/414-462,
Telephely: 4033 Debrecen Bányai Júlia u. 10.
Tel: 52/325-538
Email: banyai@ovoda.debrecen.hu

Óvodavezető: Lipcseiné Szabó Ildikó

A Debrecenimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében több szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket itt olvashatod:

  • Bejöttek az elvárásaink, két gyerekünk is ebbe a csoportba jár, imádják az ovit, az óvónőket és a dajkanéniket is, tulajdonképpen nem volt beszoktatásra szükség. Sok a foglalkozás, kirándulás, programok, családias az ovi légköre, ami talán a kis csoportszámnak(4) köszönhető.
  • Családias a hangulata, a gyerekeim imádnak ide járni, rengeteg programot, kirándulást szerveznek (bábszínház, úszás, hittan, szüret, gyerekhét stb.), maximálisan elégedettek vagyunk az óvónőkkel,folyamatosan tájékoztatnak bennünket a gyerekünk fejlődéséről. Az udvar rendezett, jól felszerelt. 
  • Az óvónénik nagyon jók és a dajkanéni is! A foglalkozások szuperek. Sok rendezvény és egyéb izgalmas program van! Az egészséges nevelés van előtérben: minden nap fogyasztanak gyümölcsöt a gyerkőcök és minden nap van torna. Örülök, hogy a VUK csoportba kerültünk! Menyhért Bence 
  • Nagyon kedvesek az óvónők és a dajkák,jól felszerelt csoport szobák vannak.Sokszor vannak a gyerekeknek rendezvények,és vannak olyan programok amiben a szülők is részt vehetnek!
  • Sok, színes programot szerveznek a gyerekeknek mind az óvodában, mind az óvodán kívül. 
  • Sokat tanulnak a gyerekek az óvónéniktől és mindezt játszva. Nagyon szép dolgokat készítenek segítséggel, amire mi is és a kisfiunk is nagyon büszke.
  • Kedvesek az óvónénik,meg a dajka néni is.Szép a csoportszoba.Mindig beszereznek új készségfejlesztő játékokat.Sok szép dolgot készítenek a gyerekek(évszaknak megfelelően).Sok verset,mondókát tanulnak,amit be is mutatnak az ünnepségeken.
  • Jól felszereltek a csoportszobák. Családias. 
  • Vezetőnő és óvónők szimpátiája miatt, valamint jól felszereltek a csoportszobák. 
  • Az óvónéniket és a dajkanéniket nagyon szeretik a gyermekek, nagyon kedvesek és gondoskodók. Változatos programot biztosítanak az óvoda keretein belül és kívül is egyaránt pl: jégkorcsolyázni viszik a kicsiket. Gyerekek sok apró kreatív dolgot készítenek, aminek a szülők nagyon örülnek. Az óvodán belül nagyon jó a kapcsolat a többi csoporttal is. 
  • Nagyon családias a hangulat,kedvesek az óvónők dajkanénik!
  • Az óvoda méretéből adódóan szinte mindenkit(dolgozókat)ismerünk,nem jelent gondot ha más óvónénivel kell maradni pl. délután vagy összevont csoportba!
  • Nagyon jó programokat szerveznek a gyerekeknek,Jó a szülői közösség is. Katica Csoport 

  Hozzászólások

  A  Debrecenimami 2015/16. évi „A mi óvodánk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked óvodáját?” A válaszok itt olvashatók.

  A Tócóskertben lakunk, óvodaváltás miatt jöttünk ebbe az oviba.Az addigi reggeli huzavonák, sírások egy pillanat alatt megszűntek, a lányom csak úgy repült be a csoportszobába:)Nagyon szeretjük az óvodát, családias a légkör, kedvesek az óvónők és a dajkanénik.Kicsi a csoportlétszám, ami szintén nem elhanyagolható.Tiszta, rendezett, szépen felszerelt az udvara is az óvodának.Fehér Panna, Nyuszi csoport

  A nagyobbik lányunk már oviváltás miatt ide jár, nagyon szereti, így nem volt kérdés, hogy a középső gyermekünk is ide fog járni.Ő is nagyon szereti az óvónéniket, dajkanéniket.Sok színes programot szerveznek, jó a közösség.Fehér Dóra, Nyuszi csoport

  Mi egyszerűen Imádjuk ezt az ovit , a Kisfiam is kezdő ovisként oda van érte , az Òvònénik és Dajkanénik fantasztikusak , a gyerekek csodásan érzik magukat minden ötletes, játékos és hasznos foglalkozások alatt! Jobbat nem tudok kívánni a gyerekeknek és szülőknek egyaránt !!!

  Odafigyelnek a gyerekekre. Igyekeznek a szülői kéréseket is teljesíteni.

   

  Nagyon kedvesek az ovónénik és a dajkanénik. Sokat kihozzák őket az udvarra, amit a gyerekek nagyon szeretnek. A szülői összetartás is példamutató! Sok a program és a gyerekek is nagyon szeretnek oda járni!!!

  Kedvesek a dadusok,az óvónénik szeretik a gyerekeket, odafigyelnek rájuk. A gyerekek imádják az udvari játékokat,sokat kiviszik őket játszani. 

  Mi a vegyes csoport jellege miatt különösen szeretjük. A lányunk már most megtanul alkalmazkodni, a kicsikre odafigyelni, illetve rengeteget tanul a nagyoktól. A légkör nagyon jó; az óvó-dajka nénik pedig gyerek központúak. Évszaknak megfelelő foglalkozások vannak. Kint-bent egyaránt. :) Vuk csoport

  Szeretünk ide járni! A kisfiam minden nap azzal vár "jó volt anya" Jól éreztem magam" szerintem ez önmagában is mindent elmond! Kedvesek az Óvónők és a Dajka nénik! Sok-szép játék van a csoport szobában, nagyon jó és családias programokat szerveznek! Sok óvodán kívüli foglalkozást lehet választani úszás, korcsolyázás, bábszínház stb., szép rendezett az udvar! De a legfontosabb, hogy kedves, mosolygós emberekkel találkozunk nap mint nap :) Köszönjük! Vuk csoport

  Én csak annyit írnék, hogy a lányom az esetek többségében vagy sír, hogy Ő még maradni akar vagy a miért ilyen korán jöttél? kérdéssel "köszön". A miért ilyen korán jöttél délután 4 órakor történik általában. :) Nagyon jó a közeg, és kifejezetten vannak ovi-gyerek-szülő programok. Pl. közös kora esti játék, kirándulás, főzőcske

  Pici lányom minden reggel tárt karokkal szalad az óvónénihez, aki mindig figyelmesen viszonozza a kedvességet - kisovis anyukaként nekem ez nagyon fontos, tudom, hogy jól érzi itt magát, nyugodt szívvel hagyom itt. Köszönjük a Vuk csoport Óvónénijeinek és Dajkanénijeinek!

  Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
  Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!