Jelenlegi hely

Debrecen - Áchim András Utcai Óvoda

Cím: 4030 Debrecen Áchim András u.20-22.
Tel: 52/471-005
Email: achim@ovoda.debrecen.hu

Óvodavezető: Basa Tibor Szilárdné

www.achim-andras-utcai-ovoda8.webnode.hu

A Debrecenimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében több szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket itt olvashatod:

  • Azért szeretünk ide járni,mert nagyon meg vagyunk elégedve az óvónők nevelési elveivel,a gyerekekhez való viszonyával.
  • Mindkét óvónővel elégedettek vagyunk,figyelmesek, egyénileg is sokat foglalkoznak a gyerekekkel ,rendszeresen kommunikálnak a szülőkkel elégedettek vagyunk velük is és az óvodával is.
  • Figyelmesek ,kedvesek ,nagyon kreatívak, segítőkészek az óvónők nekem pont elég ennyi.
  • mert nagyon aranyosak és megértők az ovonénik oda figyelnek a gyerekekre!
  • Az óvoda egész légköre környezete rendkívül gyermekbarát. A klasszikus értékek dominálnak,inkább a személyes kapcsolatokra,emberi értékekre helyeződik a hangsúly mint a csilli-villi külcsinre! Az óvónénink a pótanyunk,a drága dadusunk a mamánk(még az anyukáké is!)!
  • Minden lélekkel élő családnak a legjobb szível ajánlom!
  • Nagyon jó érzés tudni hogy a gyermeked a legjobb helyen van. Lehet hogy nem megy heti 5x úszni,korizni,de úgy fog emlékezni az óvódájára hogy a saját manóját is ide hozza mert bíztonságba érezte itt magát és hidjétek el ez a legfontosabb ha az állam már 2elveszi "úgyis tőlünk!
  • Szeretettel és a legnagyobb tisztelettel ajánlom minden manónak és az elválástól szenvedő anyunak!

Hozzászólások

A  Debrecenimami 2015/16. évi „A mi óvodánk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked óvodáját?” A válaszok itt olvashatók.

Ebben az óvodában igazán a gyermek számit!Nagyon lekiismeretesek az óvonők,a nehéz gazdasági helyzeteket is probálják a legnagyobb erővel megodani,ami most az udvari játékok megmentésééert folyik.Köszönjük Nekik!

 

Az Áchim András utcai Oviba járnak a gyermekeim és imádják az óvónéniket és a dadus néniket! Nagy szeretetben és odafigyelésben telnek a napjaik a gyerkőcöknek és ezért nagyon hálásak vagyunk a Süni csoport óvodapedagógusainak. 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

VI. MESTERECSET PÁLYÁZAT

Pályázat típusa: gyerek-és diákpályázatKorosztály: 5-18 évesekBeküldési határidő: 2020. november 8.
Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Az utolsó út

Az utolsó út

Szívhez szóló történet egy taxisofőrről és az utolsó útjára induló utasáról.
5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

Szinte a csapból is az folyik, hogy az egészségünk érdekében mozogjunk rendszeresen és figyeljünk oda a helyes táplálkozására, de arról jóval kevesebb szó esik, hogy miként őrizhető meg a mentális jóllétünk, pedig ez manapság, amikor a járványhelyzet miatt még bizonytalanabbá váltak a hétköznapok, a korábbiaknál is fontosabb. Október 10., vagyis a lelki egészség világnapja alkalmából dr. Koppány Szilveszter, az Unilever Orvos Tanácsadója összegyűjtött 5+1 tippet, melyek segítségével könnyebben őrizhetjük meg lelki egyensúlyunkat.
Ugrás az oldal tetejére