Jelenlegi hely

Imami találkozó 2020: ránk sem fogsz ismerni!

Ha egy ideje már olvasónk vagy, megszokhattad, hogy évről - évre hírt adunk az imami oldalak szerkesztőinek éves találkozójáról. 

Ezek a beszámolók általában jókedvről, a "dejóimamiszerkesztőneklenni" életérzésről szólnak: volt sok olyan év, amikor igencsak a szórakozás felé billent a mérleg. :)

Az idei találkozónk más volt. Nagyon... őszinte. És.... kimerítő.  És jövőbe mutató!

Szinte ki sem mozdultunk a konferenciatermünkből, és ahogy látod a képeken: többnyire feszült figyelem, koncentráció ül az arcunkon.

Sőt: olyannyira belemerültünk a munkába, hogy a csoportképet is majdnem elfelejtettük: a szokásos "felveszem a szebbik blúzom" és "kiigazítom a sminkem" helyett, úgy ahogy voltunk, több órányi kimerítő egyeztetés után kattintottunk néhányat az épp a kezünk ügyébe került telefonnal.


Idei tréningünknek a budapesti Benczúr Hotel adott otthont.

Hol tartunk most?

Min kell változtatnunk?

Mik a céljaink?

Milyen legyen a jövő "imamija"?

És egyáltalán: milyen színű legyen a honlapon a BELÉPÉS gomb? :)

Fontos, sürgős és sokszor tényleg súlyos témák... és mivel mi Imamik is ahányan, annyifélék vagyunk, eltérő élethelyzettel, helyi lehetőségekkel, ízléssel, célokkal és temperamentummal: bizony a vita sem maradt el.

Amiben mindannyian egyezünk, és ami összeköt bennünket: hogy szeretjük az Imamit. Hogy örömmel tölt el bennünket az a sok pozitív visszajelzés, amit tőletek és a partnereinktől kapunk.

Úgyhogy MEGBESZÉLTÜK, KIKÍNLÓDTUK, ÖSSZEHOZTUK a mindannyiunk számára, és reményeink szerint elsősorban NEKED, KEDVES OLVASÓNK  a legjobb megoldásokat!

Több, jobb, szebb hasznos és friss tartalom, a tőlünk megszokott, közvetlen stílusban.

Egy vadonatúj sorozat várandósoknak, pici babásoknak. És így, 10 évvel az indulás után már másodszor: EGY VADONATÚJ HONLAP....:)

Ugye mondtam, hogy ránk sem fogsz ismerni?

Új évtized: új honlap!

A tréning óta eltelt néhány napban forr a levegő a virtuális szerkesztőségünkben: csak úgy ontjuk magunkból a jobbnál jobb cikkeket. Olvastad már őket?

Ugye, milyen sokszínűek vagyunk?

Egy szó mint száz: Megkezdődött az Imami második évtizede! 
Gyere, tarts velünk!

Gellén Nóra   
- Pécsimami -