Jelenlegi hely

Hová fejlődik a világ? Te szeretnél egy ilyet?

De most komolyan, hova fejlődik már a világ?  Mekkora ötlet ez! Csak veszel egy cipőtalpat és hozzá választasz egy csomó felsőrészt, attól függően hogy épp futni mész, vagy egy tárgyalásra, vagy csak lazán akarsz öltözni. De lehet, hogy egyik nadrághoz a kék lesz a jó, míg a melegítőalsóhoz a fehér passzolna.

 

Férfi változatban már lehet is kapni, de mi a helyzet a női magassarkúval, azt hogy fogja megoldani a majd világ?

Feltalálják majd a teleszkópos magassarkút? Míg a gyereket elviszem az oviba, addig csak 2 cm-es lesz, de miután beértem tárgyalni felnyomom 5-re, majd az esti koktél partin még csavarok hozzá 2-3 cm-t.

És milyen jó lesz, amikor a gyereknek csak 1 talpat kell vennünk, majd hozzá felsőrésznek választunk egy tornacipőt, egy iskolai ünneplőt és egy suliba járósat.

Menjünk egy kicsit messzebb, mennyivel jobban néznek majd ki az előszobák is. Nem kell hatalmas cipősszekrény, amiből egyébként is kifordul a sok lábbeli és előtte szanaszét vannak dobálva a gyerekek cipői. És mennyivel kevesebb helyet kell biztosítani egy nyaraláshoz a kocsiban. Egy 4 tagú családnál 1 hetes nyaralásnál a csomagtartó egy negyedét a cipők teszik ki. Na ugye milyen nagyszerű ötlet, mennyivel több kütyüt lehet majd ezentúl magunkkal vinni….

Hogy ez majd mekkora teret fog hódítani a jövő megmondja, addig is csak álmodozom arról, hogy egyszer a "ridikülömben" vihetek magammal még 4 váltócipőt :)

 

M.Mariann

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Bizony nem a drága játékok, a luxus nyaralások azok, amikre a gyerekeink vágynak, hanem a velünk töltött időre, a bolondozásra, a sok mókára.
15 nap alatt 15 lépésben a műanyagmentes élet felé. Tarts velünk!

15 nap alatt 15 lépésben a műanyagmentes élet felé. Tarts velünk!

Szelektív hulladék gyűjtés. Műanyagmentes élet. Zero Waste. Manapság oly divatos szavak ezek. Valami újabb divathullám? A csapból is ez folyik....mondhatnánk stílusosan, azonban ez az új divat, nem tekinthető divathóbortnak. Sőt. A csapból valóban műanyag folyik lassan. Rajtunk múlik, hogy így lesz-e vagy teszünk ellene. Tarts velünk!
Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Te is szeretnéd biztonságban tudni a nagyobb gyerekeidet? Jó lenne, ha nyáron nem a kütyüket nyomkodnák egész nap? Találtam egy hasznos alkalmazást, amivel nyomon követheted, hogy mikor, merre jár, szabályozhatod a képernyőidőt és a tartalmakat is. Érdekel?
21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

Milyen babakocsiban tologatták a szüleinket és nagyszüleinket? A századfordulótól a 1980-as évekig bemutatjuk a legérdekesebb modelleket a Fortepan képei alapján.
Ugrás az oldal tetejére