Jelenlegi hely

Hová fejlődik a világ? Te szeretnél egy ilyet?

De most komolyan, hova fejlődik már a világ?  Mekkora ötlet ez! Csak veszel egy cipőtalpat és hozzá választasz egy csomó felsőrészt, attól függően hogy épp futni mész, vagy egy tárgyalásra, vagy csak lazán akarsz öltözni. De lehet, hogy egyik nadrághoz a kék lesz a jó, míg a melegítőalsóhoz a fehér passzolna.

 

Férfi változatban már lehet is kapni, de mi a helyzet a női magassarkúval, azt hogy fogja megoldani a majd világ?

Feltalálják majd a teleszkópos magassarkút? Míg a gyereket elviszem az oviba, addig csak 2 cm-es lesz, de miután beértem tárgyalni felnyomom 5-re, majd az esti koktél partin még csavarok hozzá 2-3 cm-t.

És milyen jó lesz, amikor a gyereknek csak 1 talpat kell vennünk, majd hozzá felsőrésznek választunk egy tornacipőt, egy iskolai ünneplőt és egy suliba járósat.

Menjünk egy kicsit messzebb, mennyivel jobban néznek majd ki az előszobák is. Nem kell hatalmas cipősszekrény, amiből egyébként is kifordul a sok lábbeli és előtte szanaszét vannak dobálva a gyerekek cipői. És mennyivel kevesebb helyet kell biztosítani egy nyaraláshoz a kocsiban. Egy 4 tagú családnál 1 hetes nyaralásnál a csomagtartó egy negyedét a cipők teszik ki. Na ugye milyen nagyszerű ötlet, mennyivel több kütyüt lehet majd ezentúl magunkkal vinni….

Hogy ez majd mekkora teret fog hódítani a jövő megmondja, addig is csak álmodozom arról, hogy egyszer a "ridikülömben" vihetek magammal még 4 váltócipőt :)

 

M.Mariann