Jelenlegi hely

Jógával az Egészségért Debrecenben Szabadidősport Egyesület

Helyszín:   Józsai Közösségi Ház, 4225 Debrecen-Józsa, Szentgyörgyfalvi út 9.
Tel:  704994920
Mi az amit kínálunk? Nyugalmat és harmóniát. Hidd el, ma ez a legkeresettebb árucikk a piacon, igen nagy hiány van belőle!
- Jóga felnőtteknek hétfőnként 10.00-11.00 gyermekfelügyelet (bábozás, mondókázás, mozgás, szabad játék) biztosításával, a kisgyermekekkel érkező szülők érdekében.
- Jóga felnőtteknek péntekenként 17.30-19.00
- Relaxációs (jóganidra) kurzus felnőtteknek. Kedd 18.00-19.30 Db. Ifjúsági Ház (Jóga technika, amely arra szolgál, hogy megtanuljunk tudatosan lazítani. A jóganidra egy olyan jól felépített módszer, amely a teljes fizikai, mentális és érzelmi ellazulást segíti elő.)
- Játékos jóga- és mozgásfejlesztés gyermekeknek. Kedd 17.00-17.50 (Mozgás, légző gyakorlatok, lecsendesítő feladatok, drámajáték elemek, ügyességi játékok, mese, rajzolás, zene, egyaránt részét képezik a foglalkozásoknak. A gyakorlatok rávezetnek a helyes légzésre, átmozgatják az egész testet és megtanítanak ellazulni.)

A foglalkozások felépítése: Légzőgyakorlat/pranayama, nyújtó gyakorlatok, ízületek mozgathatóságát, helyes testtartást támogató és javító gyakorlatok. Arra törekszünk, hogy a “mindenkinek használ” típusú gyakorlatokkal minden izmot megmozgassunk. Minden óra relaxációval zárul.
 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!