Jelenlegi hely

Hanna Kincse

A Hanna kincse tanya ideális helyszín lehet egy egynapos óvodai, iskolai kirándulásokhoz, a családi és céges rendezvények mellett. Debrecenből akár az erdei vasúttal is elérhető, a játszótér, állatsimogató, veteményeskert és az ügyességi játékok leköti a kissebbeket nagyobbakat egyaránt.

A természet szívében, egy több mint 20 hektáros területen, kellően távol a város zajától, mesébe illő tóparton, igazán szép környezetben. Busz helyett izgalmas lehet a nap, ha a kirándulás Debrecenből a Zsuzsi vonattal kezdődik.

Érkezés akár vonaton, szekéren

A debreceni Zsuzsi vasút 1.3 km-re a Sámsoni úti megállótól áll meg a Hanna kincse tanyától, innen romantikus környezetben megtett könnyű sétával vagy - igény szerint - akár szekerezéssel is el lehet jutni a tanyára.

Állatsimogató - Veteményeskert

A Hanna Kincse különleges ékkövei az istállók és lakóik. A lovas istállóban 5 lovas box mellett hintó, szekér és lovas szán várja a vendégeket, míg kicsivel odébb olyan őshonos állatok kaptak helyet, mint a cigája juhok vagy a kárpáti borzderes marhák. Büszkék vagyunk rá, hogy a borzdereseket a nemrég elindított őshonos fajtamentő program keretében gondozzuk. Tejük is igazi kincs, a 8-10%-os zsírtartalomnak köszönhetően ízes, vitamindús, valamint kiváló főző, és sajttermelő alapanyag. Az istálló melletti veteményesben termeljük az ételek készítéséhez felhasznált válogatott zöldségeket: például többféle nemesített burgonyát (melyből három hungarikum), paradicsomot, paprikát, padlizsánt, kaprot, répát stb.

Gyerekjátszó

A gyerekeket mini játszótérrel, népi, ügyességi, kreatív játékokkal, valamint állatsimogatóval (lovak, cigája juh, kárpáti borzderes szarvasmarha, kutyák, cicák) várják.

Étterem

Éttermük nem á la carte étterem, ezért 20 fős létszám alatt nagyobb csoportokhoz lehet csatlakozni, illetve az általuk rendelt menüt fogyasztani. 20 fő feletti létszám esetén egyedi menü is rendelhető.

A Hanna Kincse kizárólag előre egyeztetett időpontban látogatható!

CÍm: Hanna Kincse tanya 1., Debrecen-Nagycsere (Debrecenből a 48-as úton haladva Nagycserénél, a Guti utcára fordulva kell a földúton követni a jelzéseket.)
Tel: 30/399 9741
Email: info@hannakincse.hu
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

„Ha a reggel jól indul, jó lesz az egész napod” tartja ugyebár a mondás, de reggel annyiszor nem indul jól a napunk.  Mi szülők általában rohanunk, már a reggelünk is néha egy kész cirkuszi mutatvány, egyensúlyozunk a kötélen a reggeli rituálék között, kapkodunk, feszültek vagyunk, sürgetünk, néha veszekszünk, és néha elkésünk… De, hogy tudjuk mindezt elkerülni, és boldogabbá tenni a reggeli indulást? Fogadjátok szeretettel Jamrik Márta tanácsait.
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. De milyen könyvet és hogyan válasszunk nekik?
Túléltük az első hetet!

Túléltük az első hetet!

Beindult a verkli, elkezdődött az iskola, de mi lesz később? Hogyan folytatódik? Mint tudjuk, a gyereknevelés nagy kaland, de most egy kicsit izgalmasabb a szokásosnál.
Lassulj le és élvezd! - Tippek a rohanásmentes mindennapokhoz

Lassulj le és élvezd! - Tippek a rohanásmentes mindennapokhoz

Napok, hetek, hónapok, netén évek óta úgy érzed, hogy állandó rohanásban vagy, nem jut időd semmire, nem végzel a feladataiddal? Szeretnél változtatni? Mi lenne, ha most kezdenéd? Benne vagy? Akkor most szóról szóra, betűről betűre olvasd el ezt a cikket! Nem ér csak úgy gyorsan átfutni ám! Lassulj velem legalább pár perc erejéig, és a végén döntsd el, hogy futsz tovább, vagy lassítasz a továbbiakban egy kicsit Te is!
Ugrás az oldal tetejére