Jelenlegi hely

Hírlevél - ✔ Gyereknap kipipálva!

Kedves [név]!

Vasárnap gyermeknap. Ez a nap legyen tényleg az övék. Ne legyen most: Igyekezz már!! meg Rendet raktál?! és főleg Kész a leckéd?! Helyette legyen sok-sok szeretet ölelés, kedves mese, emlékezetes  beszélgetés és örök emlék! Tedd félre a hétköznapi rohanást, a vasárnapi ebédfőzést, a vasalást. Mindez megvár, a gyermekkor viszont gyorsan elröpül…

 Shumlee 

Ki mondta, hogy egy édesanya nem lehet sikeres vállalkozó? A debreceni háromgyermekes Seres Sárával beszélgetünk, aki édesanya és vállalkozó is egyben. Ő a Shumlee márka megálmodója és létrehozója, amely kis szériás hazai gyártású gyermekruházattal foglalkozik és mellette kiegészítőket, gyermekjátékokat készít. A Shumlee nem csak egy márka, hanem egy egész életfilozófiát takar.

Ez érdekel, elolvasom!

Rajzoljatok! 50 db Belmil iskolatáska a tét!

Mit látna gyermeked legszívesebben "álombéli" iskolatáskáján? Ő lerajzolja, Te lefotózod és máris feltölthetitek!

Legyen a Tiétek az 50 db merevfalú, divatos, orvosok és gyógytornászok által ajánlott, anatómiailag és ortopédiailag is kiváló Belmil iskolatáska egyike:

Szuper ez a pályázat, megnézem! 

Kreatív tábor- Kiváncsi tábor

A Gyerekekháza táboraiban a játék izgalma hatja át a napokat. A táborokban fejlesztik a kreativitást és a problémamegoldó gondolkodást, szélesítik a gyermekek látókörét. Nem tanítanak semmit, mégis a gyerekek rengeteg mindent tanulnak. 
A Nyiss ajtót! - Kreatív tábor valamint a Nyiss ajtót! - Kiváncsi tábor az alkotás, a kísérletezés, a keresgélés, a kihívások, a kirándulás élményét nyújtják. A táborokba 6 éves kortól lehet jelentkezni. Érdeklődni lehet Kovács Juditnál a 20/233-2040 telefonszámon. Részletek a honlapon. www.gyerekekhaza.hu 

Díjátadó

Május 31.-én a „Mi születéstörténetünk” pályázat véget ér. [név], még várjuk a te történetedet is! A díjátadóra a Születés Hete rendezvénysorozat záró napján, 2016. Június 19.-én vasárnap, 16 órától kerül sor, a nagyerdei Víztoronyban. Gyere el, számítunk rád!

Ezután fogsz szülni? A születéstörténetedet a pályázat után is bármikor beküldheted,( igaz díjat már akkor nem tudunk adni), de ha megengeded, feltöltjük a többi írás közé!

Most beküldöm a történetem!

Gyermeknap a TESCO Üzletsoron!

Május 29.-én megérkezik BUBBA a debreceni Kishegyesi úti TESCO Üzletsorra! Gyermeknapra elhozza kedvenc programjait: lesz fotózkodás BUBBÁVAL, ügyességi és logikai játékok, kreatív sarok, arcfestés, , sőt: légvár is!

Érdemes a rendezvény napján minimum 2000 forintért vásárolni a TESCO Üzletsoron, mert a készlet erejéig azonnali ajándék jár! Ez klassz, megnézem a részleteket!

A Magyar régészet napja a Dériben

A Magyar régészet napja alkalmából május 27.-én és 28.-án a Déri Múzeum várja az érdeklődő diákokat és családokat! A rendezvény első napjára elsősorban iskolás csoportok jelentkezését várják játékokkal, szakmai vezetéssel.
A szombati programok főként a családoknak szólnak. A kisebbeket kézműves foglalkozásokkal, míg a nagyobbakat ismeretterjesztő előadásokkal várják. Lehetőség nyílik tematikus tárlatvezetéseken is részt venni. A rendezvény idején a kiállítások kedvezményes áron látogathatók.  Megnézem a részletes programot!

Gyereknap a Zsuzsival!

Irány a természet május 29.-én a Zsuzsi erdei vasúttal! Az első szerelvény 8:55-kor gördül ki a Hétvezér megállóhelyről.  A friss levegőn kívül lesz még lufibohóc, íjászkodás, gólyalábasok,táncbemutatók, lovaskocsikázás, pónilovaglás , kézműves foglalkozások valamint tombola értékes nyereményekkel! A Részletes programot és a pontos menetrendet itt találod>>>

 

Hogy könnyebb (vagy nehezebb?) legyen döntened, melyik programot érdemes választani, összegyűjtöttük neked a gyereknapi programokat, melyet a mellékletben megtalálsz!

A programokat részletesen itt találod. 

 

 

Kellemes időtöltést kívánok!

Debrecenimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hideg meggyleves: a nyári hideg levesek sztárja

Hideg meggyleves: a nyári hideg levesek sztárja

Felülmúlhatatlan. Ha a receptem szerint készíted el, családod imádni fogja.
Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, hetei, amikor úgy érezzük, nem vagyunk jól mentálisan. Akár egy külső életesemény, akár a saját energiatartalékaink lemerülése okozza (vagy akár mindkettő), ilyenkor nehéz lehet egyedül lenni magunkkal, a gondolatainkkal, de sokszor még a párunkkal vagy családunkkal is.
Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Itt a nyár, és az idő – tér – tömeg összefüggésrendszerében biztos sokkal többen lesznek, akik vonatra, buszra szállnak, vagy autóba ülnek a gyerkőcökkel. Körbenéztünk, milyen kedvezményeket tudnak a gyermekes családok igénybe venni utazáskor.
Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Akármennyire is gondos szülőknek tartjuk magunkat, bizony egy pillanat műve és a gyerkőc könnyen elveszhet nyaralás alatt (is).
Ugrás az oldal tetejére