Jelenlegi hely

Újra nyitva az Agóra, vár a tudomány

A kormány csütörtökön életbe lépett enyhitéseinek köszönhetően szinte minden kulturális intézmény újra fogad látogatókat. Az Agóra kémcsövei, villámgyára és különleges eszközei is várják vissza a kíváncsiakat, és már táboraik is elindultak.

Újra nyitva a tudományok és csodák központja

Az Agóra Tudományos Élményközpont 2020. június 19-től a megszokott rend szerint tart nyitva.

Szerda-péntek: 13-tól 18 óráig
Szombat, vasárnap: 10-től 18 óráig
Hétfő, kedd: szünnap

Jegyeladás: 17:00, pénztárzárás: 17:30

Az Agóra pénztárában egyelőre nem lehet készpénzzel fizetni, a belépőjegyek és shoptermékek vásárlásakor átmenetileg kizárólag kártyás fizetőeszközt tudnak elfogadni.

Minimum 20 fős csoportokat – előzetes egyeztetés és visszaigazolás után – nyitvatartási időn kívül is fogadnak, hétfőn és kedden 9 és 14 óra között, valamint szerdától péntekig délelőtt 9 órától. A csoportokat kérik, hogy a látogatás előtt legalább 7 nappal jelentkezzenek be a weboldalunkon keresztül.

Fontos információ az Agóra bérleteseinek: a 2020-ra szóló bérletek érvényességi idejét három hónappal meghosszabbította az intézmény.

A járványhelyzetet nem felejtik

A járványügyi helyzetre való tekintettel az élményközpont csak korlátozott számban fogad egyéni látogatókat. Emellett fokozottan ügyelnek a tisztaságra és az eszközeik fertőtlenítésére. Az Agóra több pontján kézfertőtlenítő-adagólókat helyeztek el. Kérésük, belépéskor és a náluk töltött idő alatt is többször használják ezeket a látogatók.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hideg meggyleves: a nyári hideg levesek sztárja

Hideg meggyleves: a nyári hideg levesek sztárja

Felülmúlhatatlan. Ha a receptem szerint készíted el, családod imádni fogja.
Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, hetei, amikor úgy érezzük, nem vagyunk jól mentálisan. Akár egy külső életesemény, akár a saját energiatartalékaink lemerülése okozza (vagy akár mindkettő), ilyenkor nehéz lehet egyedül lenni magunkkal, a gondolatainkkal, de sokszor még a párunkkal vagy családunkkal is.
Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Itt a nyár, és az idő – tér – tömeg összefüggésrendszerében biztos sokkal többen lesznek, akik vonatra, buszra szállnak, vagy autóba ülnek a gyerkőcökkel. Körbenéztünk, milyen kedvezményeket tudnak a gyermekes családok igénybe venni utazáskor.
Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Akármennyire is gondos szülőknek tartjuk magunkat, bizony egy pillanat műve és a gyerkőc könnyen elveszhet nyaralás alatt (is).
Ugrás az oldal tetejére