Jelenlegi hely

Új ügyfélfogadási rend a debreceni Városházán

A járványügyi veszélyhelyzet idején Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának ügyfélfogadási rendje november 17-től megváltozott.

A Régi Városháza (Piac utca 20.) épületében nincs ügyfélfogadás.

Az Új Városháza (Kálvin tér 11.) földszinti ügyfélszolgálatára ügyintézés céljából kizárólag azok az ügyfelek léphetnek be, akiknek személyes megjelenését jogszabály vagy a polgármesteri hivatal egyedi döntése kötelezővé teszi.

Ilyen személyes megjelenést igénylő ügyekben az ügyfélfogadás hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 8 és 12 óra között, csütörtökön 13 és 17 óra között, kizárólag előzetes időpontfoglalás (telefonon, interneten) alapján lehetséges.

Az épületbe történő belépéskor kötelező a testhőmérséklet-mérés. Az ügyintézés során az ügyfeleknek a szociális távolságtartás mellett kötelező az orrot és szájat egyaránt eltakaró maszk viselése.

A személyes megjelenést nem igénylő ügyek esetében az ügyfelek munkaidőben elektronikusan és telefonon tudják tartani a kapcsolatot az adott szakosztály ügyintézőjével.

A hivatal számára iratokat postai úton továbbra is lehet küldeni, valamint az Új Városháza (4026 Debrecen, Kálvin tér 11.) Vár utcai és a Régi Városháza (4024 Piac utca 20.) Piac utcai bejáratánál kihelyezett „Papíralapú ügyféli beadványok” feliratú iratgyűjtő ládákban is el lehet helyezni.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Különleges adventi naptárak a világból

Különleges adventi naptárak a világból

Kezdődik az ünnepi visszaszámlálás, az adventi kalendáriumok ablakai fokozatosan feltárulnak. De nem csak a gyerekszobákban találhatóak, hanem több helyen a városok utcáin is elkápráztatják az embereket.
5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

Itt van a csúnya, sötét november, és vele együtt a hajlam a búskomorságra, letargiára, depresszióra, amit csak súlyosbít az újra támadásba lendült vírus okozta emberpróbáló helyzet, mely még a reményt hozó, közelgő advent fényeire is árnyékot vethet. Itt az idő felvenni a kesztyűt, mielőtt túl mélyre süllyedünk!
S.O.S. Karácsony 2020, avagy hogy éljük túl az idei ünnepeket!

S.O.S. Karácsony 2020, avagy hogy éljük túl az idei ünnepeket!

Az évek alatt valahogy úgy alakult, az Adventi időszak, a karácsonyi készülődés sokak számára plusz teherként jelentkezik és stresszként élik meg. Miért kell ennek így lennie? Talán a 2020-as covid helyzet miatti korlátozások megmutatják nekünk az utat, a belső békénk és egy nyugodt karácsony felé.
Adventi koszorú-pánik - tippek,ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik: tippek, ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik? Jogosnak tűnik az első adventi vasárnap előtt. Gyors megoldások, ihletadó fotók... gyere, szemezgess, még van időd vasárnapig!
Ugrás az oldal tetejére