Jelenlegi hely

Új szolgáltatás a Vagyonkezelőnél: online ügyintézés

Számlaegyenleg vagy szerződésmódosítás telefonálgatás nélkül? A Debreceni Vagyonkezelő tagvállalatainál már így is intézheted a vízszámlát vagy a távfűtést.

A Debreceni Vagyonkezelő három tagvállalata, a Debreceni Vízmű, a Hőszolgáltató és a Cívis Ház Zrt. ügyfelei mától intézhetik könnyen és gyorsan ügyeiket. Ehhez elegendő az általuk létrehozott Zafír Portálon regisztrálni, ahol egy helyen megtekintheted tartozásaid, kifizetheted számláid vagy ellenőrizheted a szolgáltatókkal kötött szerződéseid.

A portál használata a Vagyonkezelőnek anyagi előnnyel is jár, ezért a cég

jótékonysági célra felajánlott minden felhasználónak ezer forintot melyről maga rendelkezhet. Az összeg három jótékony városi szervezet egyikének ajánlható fel: a Debreceni Karitatív Testületnek, a Debrecen Városi Segélyalapnak vagy egy úgynevezett Zöldalapnak.

A Zafír Portál előnyei, hogy biztonságos, kényelmes, időtakarékos, környezetkímélő.

A Zafír Portál nemcsak számítógépen, de mobileszközökön, okostelefonon és tableten is könnyen használható, a fejlesztők ezekre az eszközökre is optimalizálták.

Az első használat előtt regisztrálj a https://zafirportal.hu oldalon, a következő alkalommal elég csak egyszerűen bejelentkezni.
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nagykőrösi Filmkihívás videópályázat 16 felettieknek:  „A nevetés gyógyít” témában

Nagykőrösi Filmkihívás videópályázat 16 felettieknek: „A nevetés gyógyít” témában

Pályázat típusa: Videó készítőKorosztály: 16 felettNevezési határidő: 2021. január 31.
Adventi kiállítás Monor főterén, ahogy még nem láthattad - nézd meg te is!

Adventi kiállítás Monor főterén, ahogy még nem láthattad - nézd meg te is!

Kruchió László dekoratőr idén 13. alkalommal készítette el Adventi kiállítását, amit évről évre vár szinte az egész város. Egy mesevilágba csöppenünk a kiállítást körbejárva, lélekben is készülve a karácsonyra.A város főtere megtelik játékossággal és a várakozásra való felkészüléssel. November 29 – december 13-ig látogatható a szabadtéri kiállítás Monor központjában, a Szent István téren.
A bejglin ne, de a papíron spórolhatsz! avagy karácsony újrafelhasználva

A bejglin ne, de a papíron spórolhatsz! Avagy karácsony újrafelhasználva

Az ünnep kiváló alkalom arra, hogy a környezetünkért is tegyünk, sőt mindezt együtt is tehetjük a családdal, barátainkkal vagy kollégáinkkal. Kreativitással, előre tervezéssel csökkenthető az egyszer használatos dekorációk, csomagolások mennyisége. Ötletek, tippek, videók a képeslaptkészítéstől a karácsonyfáig!
Exkluzív ajándék az olvasóinak

Exkluzív ajándék az olvasóinknak

Sokat gondolkoztunk mi legyen az ajándék az olvasóinknak. Valami olyan, aminek igazán örültök, amit szívesen megosztotok, és ami nem terem minden üzletben (ugyebár a mai világban ilyen már nincs is J ) és amit Ti is tovább ajándékozhattok.
Ugrás az oldal tetejére