Jelenlegi hely

Új szolgáltatás a Vagyonkezelőnél: online ügyintézés

Számlaegyenleg vagy szerződésmódosítás telefonálgatás nélkül? A Debreceni Vagyonkezelő tagvállalatainál már így is intézheted a vízszámlát vagy a távfűtést.

A Debreceni Vagyonkezelő három tagvállalata, a Debreceni Vízmű, a Hőszolgáltató és a Cívis Ház Zrt. ügyfelei mától intézhetik könnyen és gyorsan ügyeiket. Ehhez elegendő az általuk létrehozott Zafír Portálon regisztrálni, ahol egy helyen megtekintheted tartozásaid, kifizetheted számláid vagy ellenőrizheted a szolgáltatókkal kötött szerződéseid.

A portál használata a Vagyonkezelőnek anyagi előnnyel is jár, ezért a cég

jótékonysági célra felajánlott minden felhasználónak ezer forintot melyről maga rendelkezhet. Az összeg három jótékony városi szervezet egyikének ajánlható fel: a Debreceni Karitatív Testületnek, a Debrecen Városi Segélyalapnak vagy egy úgynevezett Zöldalapnak.

A Zafír Portál előnyei, hogy biztonságos, kényelmes, időtakarékos, környezetkímélő.

A Zafír Portál nemcsak számítógépen, de mobileszközökön, okostelefonon és tableten is könnyen használható, a fejlesztők ezekre az eszközökre is optimalizálták.

Az első használat előtt regisztrálj a https://zafirportal.hu oldalon, a következő alkalommal elég csak egyszerűen bejelentkezni.
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

„Ha a reggel jól indul, jó lesz az egész napod” tartja ugyebár a mondás, de reggel annyiszor nem indul jól a napunk.  Mi szülők általában rohanunk, már a reggelünk is néha egy kész cirkuszi mutatvány, egyensúlyozunk a kötélen a reggeli rituálék között, kapkodunk, feszültek vagyunk, sürgetünk, néha veszekszünk, és néha elkésünk… De, hogy tudjuk mindezt elkerülni, és boldogabbá tenni a reggeli indulást? Fogadjátok szeretettel Jamrik Márta tanácsait.
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. De milyen könyvet és hogyan válasszunk nekik?
Túléltük az első hetet!

Túléltük az első hetet!

Beindult a verkli, elkezdődött az iskola, de mi lesz később? Hogyan folytatódik? Mint tudjuk, a gyereknevelés nagy kaland, de most egy kicsit izgalmasabb a szokásosnál.
Lassulj le és élvezd! - Tippek a rohanásmentes mindennapokhoz

Lassulj le és élvezd! - Tippek a rohanásmentes mindennapokhoz

Napok, hetek, hónapok, netén évek óta úgy érzed, hogy állandó rohanásban vagy, nem jut időd semmire, nem végzel a feladataiddal? Szeretnél változtatni? Mi lenne, ha most kezdenéd? Benne vagy? Akkor most szóról szóra, betűről betűre olvasd el ezt a cikket! Nem ér csak úgy gyorsan átfutni ám! Lassulj velem legalább pár perc erejéig, és a végén döntsd el, hogy futsz tovább, vagy lassítasz a továbbiakban egy kicsit Te is!
Ugrás az oldal tetejére