Jelenlegi hely

Ugye Te is az Igazgyöngyöt választanád?

Szavazni sokszor szoktunk: szülőin az ovis karácsonyól, egy céges megbeszélésen, a próbafülkében egy blúz színéről… most igazán segíthet a szavazatod! Ötödik éve segít az Ikea „Veled közösen” programjában civil szervezeteknek. A berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány is a jelöltek között van!

Ötödik éve segít az Ikea „Veled közösen” programjában gyermekekkel foglalkozó civil szervezeteken, abban, amiben a legjobbak: lakberendezési szakértelmük, termékeik rengeteg közösségi teret, szobát tettek még szebbé, játszhatóbbá. Áruhzanként 5 döntős szervezet közül lehet szavazni.

Korábban írtunk már L. Ritók Nóráról, aki Berettyóújfaluban 19 éve alapította az Igazgyöngy Alapítványt, majd 2000-ben az Igazgyöngy Művészeti Iskolát, amelynek igazgatója. Nóra 2018-ban a Prima Primissima díjátadó gálán a magyar oktatás és köznevelés kategóriában volt jelölt, de munkáját nem szorította be a szavazás az eredetileg jelölt kategóriájába. Sokan az országból úgy gondolták, hogy munkája és személyisége a Közönségdíjat érdemli.

Az Igazgyöngy Alapítvány a mélyszegénység és gyermekszegénység felszámolásáért dolgozik, esélyteremtő munkát végez. Alapfokú művészeti iskolával, közösségfejlesztő és munkahelyteremtő stratégiával, intézményi együttműködést elősegítő pillérrel.

Mire lenne szükségük?

Elsősorban a Tanoda programjukat támogató, tanulást elősegítő asztalok, székek, társasjátékok tárolására alkalmas szekrények és a leckék közötti pihenést támogató bútorokra. A másik lehetséges és nagyon hasznos segítség a közelmúltban felújított Baba-Mama klub további szépítését, komfortosabbá tételét támogató bútorok lennének.

Szavaznál?

Készítsd elő Ikea Family kártyádat! Az Igazgyöngy Alapítványra itt tudod szavazatod leadni!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!