Jelenlegi hely

Türelem, a szépségért szenvedni kell… aszfaltozás miatt útlezárások a városban

Hétfő délután óta hiányoznak a díszkövek a Széchenyi utca belvárosból kifelé vezető sávjában, a régi aszfalt egy részét is felmarták. Jelenleg 2-szer egy sávon halad a forgalom a munka miatt.

Teljes szélességében korszerűsítik a Széchenyi utca régi útburkolatát.

Az első ütemben a Piac utcától a nyugati kiskörútig tartó szakaszon folyik majd a munka. Ha itt befejezik az útfelújítást, a másik irányban folytatják a munkát.

Második lépésként a Kossuth utca Piac és Burgundia utca közötti szakasza kap majd új aszfaltburkolatot.

A harmadik lépésben a Nyugati utca-Széchenyi utca 45. szám között újítják fel a burkolatot, ezután a Miklós utcán az Erzsébet utca és a Szoboszlói út csomópontjában fognak dolgozni. Ezt követően a Sumen utca – Szent Anna utca 56-58. szám közötti terület következik, majd a Sumen-Varga utcák között, végül pedig a Miklós utcán a Szív utca-Erzsébet utca közötti szakaszon zajlik majd a munka, mellyel a tervek szerint októberre végeznek.

Ezek a munkálatok is a februárban meghirdetett közlekedésfejlesztési program részei, mely 53 csomópontot érint összesen. A karneváli hetet megelőzően és azt követően szüneteltetni fogják a munkákat, hogy azok ne zavarják az ünnepi programokat.

 

Forrás, kép: dehir.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!