Jelenlegi hely

Születésnapi buli egy héten át Hajdúszoboszlón!

A Hungarospa Hajdúszoboszló július 22 - től egy héten át tartó, születésnapi programsorozattal, vendégeivel együtt ünnepli meg a 90. születésnapját.

Koncertek, táncelőadások, játékok várják az idelátogató fürdőzőket, akik a születésnapi hét első napján a szépségkirálynő jelöltekkel találkozhatnak, a további programok során pedig többek között a Honeybeast, Feke Pál, Tarján Zsófi és csapata, Kocsis Tibor és Rácz Gergő szórakoztatják a közönséget.

Lesz még brazil szamba táncosok bemutatója, cirkuszi forgatag, néptáncosok és karneváli felvonulás. A vendégek az évforduló tiszteletére retro jegyárért, mindössze 990 forintért vehetnek részt az esti programon.

Alapításának kilencvenedik évfordulóját ünnepli a ma már Hungarospa Hajdúszoboszló, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, amely 1927. július 26-án nyitotta meg a kapuit, akkor még szabadtéri strandfürdőként.  

A fürdő csodás termálvizére véletlenül bukkantak rá, amikor az első világháború után földgáz után kutattak és az egyik fúrás nyomán felszínre tört a 73 fokos víz, melyről később kiderült, hogy különleges összetevőinek köszönhetően „csodákra” képes. Akik fürödtek benne, azoknak sebei gyorsabban gyógyultak és enyhültek reumatikus fájdalmaik, ráadásul a fáradt testüknek is enyhülést hozott.

Hajdúszoboszló városa elhatározta, hogy fürdőt épít, ennek köszönhetően 1927. július 26-án megnyílt a "fövenyfürdő", ahogy akkoriban nevezték. A létesítmény nagyon hamar népszerűvé vált a lakosság körében, a nyolcvanas évekre pedig már nem volt olyan kontinens, ahonnan ne zarándokoltak volna hajdúsági városba. A Hungarospa Hajdúszoboszló ma már Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, melyben gyógyfürdő, strand, aquapark, uszoda és fedett élményfürdő is üzemel, és amely ugyanolyan népszerűségnek örvend a kalandokra éhes gyerekek, mint a szórakozni vágyó fiatalok, vagy a gyógyulást kereső idősebbek körében.

Az ünneplés nem ünneplés ajándék nélkül, a fürdő számtalan nyereményt is kisorsol a programsorozat hetén a vendégek között. Ünnepeljék együtt a 90. születésnapot a Hungarospa Hajdúszoboszlóval!

Részletes programok ITT!

Forrás, kép: hajduszoboszlo.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!