Jelenlegi hely

Szeretethíd jótékonysági gyereknap a Gyermekklinikán

A Magyar Református Szeretetszolgálat és a Gyermekintenzív Alapítvány közös szervezésében izgalmas programokkal várja a gyerekeket a Gyermekklinikán.

Szeretettel hirdetjük, hogy a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Gyermekintenzív Alapítvány közös szervezésében 2018. május 26-án 10 óra és 14 óra között rendezzük meg a Szeretethíd önkéntes napok debreceni gyermekprogramjait a Gyermekklinika területén. 

Az eseményen számos izgalmas program várja a családokat. Velünk lesz és a gyerkőcök jó hangulatáról gondoskodik a Debreceni Zenede Gyermek Fúvószenekara, a Jamnastyx kosarasai, a Debreceni Népi Együttes táncosai, a Trio Harmony művészei, a Hollóének Hungarica Régizene Együttes és a Lángoló csigák artistái. 
A műsorok közben pedig ki lehet próbálni a jelen lévő mentőautót, tűzoltóautót, a helyőrség által biztosított akadálypályát. Találkozhatnak a Csodakutya Alapítvánnyal, emellett a rendezvény egész ideje alatt lesz kézműves foglalkozás, ahol a Gyermekváros Egyesület, a Debrecenimami és Zöld Katalin bábkészítővel készíthetnek és vihetnek magukkal útravalót a gyermekek.

A rendezvény ingyenesen látogatható.

Szeretettel várunk mindenkit!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!