Jelenlegi hely

Szavazz a legszebb gyöngytulipánra!

Szavazz a legszebb ékszerre! Nehogy azt hidd,hogy ez olyan könnyű feladat! A Kösöntyű idei alkotásai csodálatos kincsek, nem lesz könnyű választani.

A DMK Tímárháza idén hatodik alkalommal hirdette meg Kösöntyű elnevezésű amatőr ékszerkészítő pályázatát. Az ékszerészekből álló zsűri már döntött, hogy ki nyeri el a pályázat fődíját. De a szervezők szeretnénk alkalmat teremteni arra, hogy a szakembereken kívül a nagyközönség számára is nyitott legyen a zsűrizés lehetősége. Bárki (aki Facebook profillal rendelkezik) szavazhat a 'Tetszik' gomb megnyomásával (vagy más reakcióval). Egy személy egy ékszerre egyszer szavazhat, a megosztásokat és hozzászólásokat nem számoljuk.

Az idei téma a tulipán motívumának ábrázolása volt, ehhez alkalmazható technika lehetett a gyöngyfűzés, gyöngyszövés, nemezelés, bőrözés, fafaragás, sujtás, csipkeverés, hímzés, szűrrátét készítés, kerámiakészítés, szövés, szalmafonás, tűzzománc készítés, drótozás, fémművesség, vagy esetleg ezek kombinációja.

A Kösöntyű VI. Facebook albumát itt találod.

A szavazás időtartama: 2019.05.28. 10 órától 2019. 06.06. 12 óráig. A szavazatokat a megadott időpont után összesítik és a legtöbb voksot elnyert alkotó lesz a pályázat közönségdíjasa.

Díjátadó ünnepség, a pályamunkák nyilvános értékelése, valamint a 2018. évi nyertes, Majorosné Szalai Anna kiállításának megnyitója: 2019. június 7, péntek 17 órakor.
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Meghallgatlak! telefonos segítség az autizmussal élő gyermekek szüleinek

Meghallgatlak! telefonos segítség az autizmussal élő gyermekek szüleinek

A Nem Adom Fel Alapítvány Léleköntő programjának keretein belül indult telefonos szolgáltatás március 23-a óta elérhető a segítségre szoruló autizmussal vagy ADHD-vel élő gyermekek és szüleik számára. Céljuk, hogy a koronavírus miatt kialakult különleges helyzetben is segítségre találjanak az érintett családok.
Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Bizony nem a drága játékok, a luxus nyaralások azok, amikre a gyerekeink vágynak, hanem a velünk töltött időre, a bolondozásra, a sok mókára.
15 nap alatt 15 lépésben a műanyagmentes élet felé. Tarts velünk!

15 nap alatt 15 lépésben a műanyagmentes élet felé. Tarts velünk!

Szelektív hulladék gyűjtés. Műanyagmentes élet. Zero Waste. Manapság oly divatos szavak ezek. Valami újabb divathullám? A csapból is ez folyik....mondhatnánk stílusosan, azonban ez az új divat, nem tekinthető divathóbortnak. Sőt. A csapból valóban műanyag folyik lassan. Rajtunk múlik, hogy így lesz-e vagy teszünk ellene. Tarts velünk!
Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Te is szeretnéd biztonságban tudni a nagyobb gyerekeidet? Jó lenne, ha nyáron nem a kütyüket nyomkodnák egész nap? Találtam egy hasznos alkalmazást, amivel nyomon követheted, hogy mikor, merre jár, szabályozhatod a képernyőidőt és a tartalmakat is. Érdekel?
Ugrás az oldal tetejére