Jelenlegi hely

Szavazz a legszebb gyöngytulipánra!

Szavazz a legszebb ékszerre! Nehogy azt hidd,hogy ez olyan könnyű feladat! A Kösöntyű idei alkotásai csodálatos kincsek, nem lesz könnyű választani.

A DMK Tímárháza idén hatodik alkalommal hirdette meg Kösöntyű elnevezésű amatőr ékszerkészítő pályázatát. Az ékszerészekből álló zsűri már döntött, hogy ki nyeri el a pályázat fődíját. De a szervezők szeretnénk alkalmat teremteni arra, hogy a szakembereken kívül a nagyközönség számára is nyitott legyen a zsűrizés lehetősége. Bárki (aki Facebook profillal rendelkezik) szavazhat a 'Tetszik' gomb megnyomásával (vagy más reakcióval). Egy személy egy ékszerre egyszer szavazhat, a megosztásokat és hozzászólásokat nem számoljuk.

Az idei téma a tulipán motívumának ábrázolása volt, ehhez alkalmazható technika lehetett a gyöngyfűzés, gyöngyszövés, nemezelés, bőrözés, fafaragás, sujtás, csipkeverés, hímzés, szűrrátét készítés, kerámiakészítés, szövés, szalmafonás, tűzzománc készítés, drótozás, fémművesség, vagy esetleg ezek kombinációja.

A Kösöntyű VI. Facebook albumát itt találod.

A szavazás időtartama: 2019.05.28. 10 órától 2019. 06.06. 12 óráig. A szavazatokat a megadott időpont után összesítik és a legtöbb voksot elnyert alkotó lesz a pályázat közönségdíjasa.

Díjátadó ünnepség, a pályamunkák nyilvános értékelése, valamint a 2018. évi nyertes, Majorosné Szalai Anna kiállításának megnyitója: 2019. június 7, péntek 17 órakor.
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!