Jelenlegi hely

Nyit a Csokonai, rendezik a bérletek sorsát is

Ugyan még csak a jegypénztár nyit, de az idei kurta-furcsa színházi évad után már ez is jó hír! A megváltott bérletek és jegyek sorsát szeretnék rendezni, de már megvan az első szabadtéri előadás időpontja is! 

Sokan reménykedtünk a karantén alatt, hogy egy pillanat alatt eltűnik a rossz álom, és holnap úgyanúgy folytathatjuk majd... akár a színházba járást is. 
Jó hír, hogy a Csokonai Színház a koronavírus-járvány miatti rendkívüli zárást követően megnyitja jegypénztárát és megvan már az első előadás időpontja is, igaz, szabadtéren.

2020. június 15-től a szokásos pénztári nyitva tartás idején (munkanapokon 9 és 12, illetve 13 és 19 óra között) várja a színház Kossuth utcai jegypénztára mindazokat, akik a 2019/2020-as évad zárultával rendezni kívánják a korábban megváltott bérletekre és belépőjegyekre vonatkozó ügyleteket.

Mi lesz az idei évad jegyeivel?

A Csokonai Színház a fel nem használt jegyek és bérletek esetében három opciót kínál a nézőknek:

  • a jegy- és bérlethányad értékéről való lemondást,
  • a pótlást,
  • illetve az érték visszatérítését.
A színház előre is köszöni azok hozzájárulását, akik a lemondás mellett döntenek! Ezzel is a debreceni művészeti élet munkáját támogatja!

A lehetőségeket az alábbiak szerint csoportosította a teátrum:

– A NemtudomkaA kis herceg és a Para című gyermek- és ifjúsági előadásokat a Csokonai Színház PÓTOLJA a 2020/2021-es évad során. A mese- és ifjúsági bérlettel rendelkező vendégek (iskolai csoportok) két lehetőség közül választhatnak: (a) vagy elfogadják a pótlást, (b) vagy az elmaradt előadás bérlethányadának visszatérítését kérik.

– A Magyar ElektraAz öreg hölgy látogatása és a Tosca című előadásokat a Csokonai Színház NEM PÓTOLJAígy a fel nem használt bérletek hányadairól az érintett nézők a következők szerint rendelkezhetnek: (a) vagy lemondanak a színház részére a bérlethányad összegéről, (b) vagy az elmaradt előadás(ok) bérlethányadának visszatérítését kérik.

– A 2019/2020-as évadra megváltott szabadbérletek felhasználási határidejét a Csokonai Színház automatikusan MEGHOSSZABBÍTJA 2021. június 30-ig. Amennyiben a vendég nem kíván élni a hosszabbítás lehetőségével, szintén kérheti a bérlethányad visszatérítését.

– A 2020. március 10. utánra meghirdetett előadásokra megváltott jegyek (beleértve a DESZKA Fesztivál belépőit és valamennyi online vásárolt jegyet is) visszaválthatók a színház jegypénztárában, vagy a vásárló lemondhat a vételárról a színház részére.

Bármelyik megoldást is választják nézőik, arra kéri őket a Csokonai Színház, hogy pénztári nyitvatartási időben személyesen  jelezzék szándékukat a megfelelő nyilatkozat kitöltésével és aláírásával. Kérik, hogy bérletüket/ jegyüket is hozzák magukkal.

Kérdése, kérése lenne? Jegyet szeretne az új évadra?

A Csokonai Színház 2019/2020-as évadban kiadott bérleteire és jegyeire vonatkozó kérdésekkel keressék a jegypénztárat, illetve írhatnak az info@csokonaiszinhaz.hu e-mail címre is.
A 2020. június 15-i pénztárnyitáskor az új, 2020/2021-es évadra szóló jegyek és bérletek még nem vásárolhatóak meg, de a színház évadtervéről részletes tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők. A jegypénztár munkatársai személyesen segítenek minden vendégnek abban, hogy a lehető legmegnyugtatóbban záruljon a 2019/2020-as évad. 

A Csokonai Színház visszavárja vendégeit a 2020/2021-es évadban is! Ha még nem látta, ide kattintva megtekintheti a teátrum Levél a nézőkhöz című kisfilmjét!

“Lépésről lépésre” újraindul a kulturális élet

A “Lépésről lépésre” meghirdetett eseménysorozathoz a Csokonai Színház is csatlakozott, az események helyszínei minden esetben szabadtéri helyszínek lesznek.

A színház eseményeit hétről hétre megújulva Műsornaptárukban jelenítik meg. Első alkalommal, június 13-án szombaton Varga Klári és Rusz Milán sanzon-estjét hallgathatják meg, 15 perc Piaf címmel.

Az esemény programja:

18.00 órakor a Szabó Magda-szobor mellett

18.30 órakor az Ady parkban

19.00 órakor a Miklós és a Piac utca sarkán láthatják az érdeklődők a 15 perces előadást.

Forrás: Csokonai Színház weboldala és Facebook oldala

ADL - Debrecenimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hideg meggyleves: a nyári hideg levesek sztárja

Hideg meggyleves: a nyári hideg levesek sztárja

Felülmúlhatatlan. Ha a receptem szerint készíted el, családod imádni fogja.
Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, hetei, amikor úgy érezzük, nem vagyunk jól mentálisan. Akár egy külső életesemény, akár a saját energiatartalékaink lemerülése okozza (vagy akár mindkettő), ilyenkor nehéz lehet egyedül lenni magunkkal, a gondolatainkkal, de sokszor még a párunkkal vagy családunkkal is.
Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Itt a nyár, és az idő – tér – tömeg összefüggésrendszerében biztos sokkal többen lesznek, akik vonatra, buszra szállnak, vagy autóba ülnek a gyerkőcökkel. Körbenéztünk, milyen kedvezményeket tudnak a gyermekes családok igénybe venni utazáskor.
Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Akármennyire is gondos szülőknek tartjuk magunkat, bizony egy pillanat műve és a gyerkőc könnyen elveszhet nyaralás alatt (is).
Ugrás az oldal tetejére