Jelenlegi hely

Mobiljeggyel a villamosra, buszra Debrecenben is!

Debrecenben is elérhető a Közlekedési Mobiljegy októbertől.

 
A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. elindítja a debreceni Közlekedési Mobiljegy szolgáltatását is, így már 7 megyei jogú városban, valamint a BKK, a GYSEV és a Volánbusz járatain érhető el applikáción keresztül a közösségi közlekedésben résztvevők számára a készpénzmentes, virológiai kockázatot csökkentő megoldás.
 
A Közlekedési Mobiljegy szolgáltatást Debrecenben 2020. október 1-én vezetik be, amely a városban a helyi járatokhoz (128 db autóbusz, 26 db trolibusz, 28 db villamos) kapcsolódóan biztosítja a menetjegy felhasználását és ellenőrzését.
 

Használnád? Így teheted meg

A debreceni menetjegy díjtermék megvásárolható a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és viszonteladói (Simple by OTP, VOXPAY) alkalmazásaiban is.
 
Az utasnak le kell töltenie mobiltelefonjára a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. Közlekedési Mobiljegy, vagy valamelyik viszonteladó applikációját, ki kell választani Debrecen város nevét.
A mobiljegy megvásárlásához, használatához és érvényességének igazolásához a felhasználó telefonján aktív adatkapcsolat szükséges.
 
Érvényesítő matrica kerül elhelyezésre minden, a debreceni helyi közösségi személyszállításban résztvevő járművön, amelyet felszálláskor a mobiltelefonnal kötelezően be kell olvastatni, érvényesíteni. Az applikáción keresztül megvásárolt és érvényesített vonaljegy egyszeri utazásra használható fel. Az utazásra jogosító díjtermék érvényességének ellenőrzése a járművezető által szemrevételezéssel, a jegyellenőrök által az ellenőri készülékkel valósul meg.
A vonaljegy ára, valamint érvényességére, felhasználhatóságára és visszaváltására vonatkozó információk a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. Üzletszabályzatában és annak részét képező Díjszabásban találhatók.
 
 
Egyelőre csak vonaljegyet lehet így vásárolni. Ez azonban egyfajta „teszt üzem” is lesz, ha jól működik, a jövőben az üzemeltetési törvényi keretek változása esetén elgondolkoznak a kiterjesztésében a többi értékszelvény vonatkozásában is. Hosszú távú cél, hogy hagyományos jegyvásárlás nélkül megoldható legyen az egész ország beutazása.
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

S.O.S. Karácsony 2020, avagy hogy éljük túl az idei ünnepeket!

S.O.S. Karácsony 2020, avagy hogy éljük túl az idei ünnepeket!

Az évek alatt valahogy úgy alakult, az Adventi időszak, a karácsonyi készülődés sokak számára plusz teherként jelentkezik és stresszként élik meg. Miért kell ennek így lennie? Talán a 2020-as covid helyzet miatti korlátozások megmutatják nekünk az utat, a belső békénk és egy nyugodt karácsony felé.
Adventi koszorú-pánik - tippek,ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik: tippek, ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik? Jogosnak tűnik az első adventi vasárnap előtt. Gyors megoldások, ihletadó fotók... gyere, szemezgess, még van időd vasárnapig!
Karácsonyi trendkörkép 2020

Karácsonyi trendkörkép 2020

Avagy szivárványos úszógumis unikornis vagy monokróm sötétkék-arany díszek lesznek a fádon? Te mit választanál? Gyere, nézd meg a világ legnagyobb karácsonyi trend vásárát és a hazai kínálatot!
Adventi naptár kézügyesség nélkül, csupa szeretettel

Adventi naptár kézügyesség nélkül, csupa szeretettel

Néhány jó ötlet, hogyan kedveskedjünk a karácsonyra készülődve.
Ugrás az oldal tetejére