Jelenlegi hely

Mi készültünk Nektek! Karácsonyi ajándékok a Debrecenimamitól

Két népszerű témában találtunk ki KEDVEZMÉNYKUPONOKAT csak a Debrecenimami weboldalán! Lézerharc és izgalmas gyerekkönyvek a fa alá!

A Flóra könyvek kiadója és a Debrecenimami összeállt egy közös gondolatra: a Flóra könyveket most 50% kedvezménnyel, féláron megveheted, elegendő csak két klikkeléssel az igénylést kitölteni ITT.

Ha szeretnéd a szállítási költségeket is megúszni, a könyveket átveheted személyesen a Debrecenimami Családi Napján a Csapókerti Közösségi Házban december 9-én, szombaton, 10.00 - 14.00 óra között.

Ha már ott jártok, gyertek, nézzétek meg a gyerekműsorok egyikét, a Hepp Trupp Autósmese jótékonysági bábelőadása nemcsak az autórajongóknak lesz érdekes!

Két színpadi előadás között pedig kézműveskedhettek velünk, játszhattok Posztós Rékával vagy angolul a Helen Doronnal, esetleg logikázhattok a Mensa HungarIQa asztalainál.

Részletes programjainkat itt találod!

Az akciódúsabb játékok rajongóit is szeretnénk meglepni, nekik az INNEN igényelhető 1000.- Ft/fő kedvezménykuponokat ajánljuk, amit a Laser Force Arena Debrecenben lődözhetnek el.

Ezt is a Családi napunkon, december 9-én tudjátok átvenni!

 

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!