Jelenlegi hely

Már januártól nyit a lombikközpont Debrecenben

Az egyetem gondozásában folytatódik a debreceni program.

Fotó: szakapolas.net

Nem maradnak ellátás nélkül a mesterséges megtermékenyítésre váró szülők, hamarosan folytatódik a debreceni program immár az egyetem gondozásában - mondta el a Cívishír megkeresésére Berényi Ervin, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ elnöke. Hozzátette: a korábban kitűzött dátum tartható, a gyermektelenséggel küzdő párok 2018. elejétől az eddig megszokottak szerint, továbbra is a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában kaphatnak szakmai segítséget, hogy gyermekvállalásuk sikeres legyen. Elmondta, az elmúlt 15 évben a Kaáli Intézet által, kiszervezett formában ellátott tevékenységet újra a Klinikai Központ látja el az újonnan létrejött asszisztált reprodukciós központ kereteiben, biztosítva az ellátás folyamatosságát.

Az érintettek számára a szerződéses háttér változása nem lesz érezhető: a korábbi helyszínen, a megszokott várakozási időkkel, a megfelelő szakmai és infrastrukturális háttérrel jutnak ellátáshoz.

Egyedülállóan gyors kivizsgálást ígérnek

A megújult központ 2018. január 2-án nyitja meg kapuit, azzal a céllal, hogy pácienseink számára a legmagasabb nemzetközi színvonalú ellátást biztosítsa. A meddőség komplex kivizsgálásában, gyógyításában és a mesterséges fogantatás biztosításában kíván élen járni. Az új központ egyedülállóan gyors kivizsgálást biztosít, legyen szó anatómiai, endokrinológiai, immunológiai, hematológiai vagy andrológiai okok tisztázásáról, a társszakmákkal szorosan együttműködve, a Klinikai Központ kimagasló tudományos hátterével. Mindezt a megszokott környezetben, a jól ismert szakemberekkel, a legkorszerűbb technológiai háttér mellett, a legújabb kutatási eredményeket felhasználva, és az innovációt szem előtt tartva.

Forrás: Cívishír

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!