Jelenlegi hely

Kultúrházak Éjjel-Nappal 2020 debreceni és megyei programokkal

„Minden nap értéket adunk!” Február 14. és 16. között a Kultúrházak Éjjel-Nappal keretében a művelődési házak, kultúrházak és agórák kerülnek a figyelem középpontjába. A országos rendezvénysorozat egyre népszerűbb, tavaly több mint 600 intézmény 1500 programja várta a látogatókat.

2020-ban február 14 és 16 között, ismét egy teljes hétvégén át várják országszerte több száz kulturális központban, és művelődési házban az érdeklődőket változatos és értékes programokkal a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat részeként.

A Magyar Népművelők Egyesülete által tizennégy évvel ezelőtt útjára indított eseménysorozat célja, hogy minél többen legyenek részesei a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűségnek. Az akció évről-évre több bekapcsolódó intézményt, szervezetet és látogatót vonz.

Az idei jelmondatuk - „Minden nap értéket adunk!” - azt jelzi, hogy a közművelődés a hétköznapokban is értékes kultúrát közvetít és teremt. Idén tovább színesíti programokat, hogy határon túli táncházak is csatlakoztak az eseményhez. Részletek a honlapon.

Ízelítő a debreceni programokból:

  • Bálint napi sláger péntek 
  • Móré Mihály festő-, és grafikusművész kiállítása
  • Itt a farsang! zenés-táncos mulatság Józsán
  • Farsangi motolla
  • A Maticska Jenő Képzőművészeti Kör kiállítása
  • Kocsis Csaba fotográfus kiállítása: Nagyváradtól Debrecenig
  • A Makoldi vonal
A Kultúrházak éjjel - nappal  2020. február 14-16., péntek-vasárnap három napon át várja a látogatókat esti és napközbeni programokkal.

Kocsis Csaba fotográfus kiállítása: Nagyváradtól Debrecenig

További információ és részletes program 

ADL - Debrecenimami

 Forrás: Budapestimami; 2020.kulturhazak.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Mire jó az önismeret?

Mire jó az önismeret?

Vannak olyan időszakaszaink, hónapok, évek, évtizedek, kinél hogy, amikor egyértelmű számunkra, hogy kik vagyunk a világban, milyen szerepet töltünk be, és többé-kevésbé eredményesen állunk helyt az életünk fontos területein.
„Meglepetés a lányomnak” - 20 ajándék nyomtatható üzenetkártya

„Meglepetés a lányomnak” - 20 ajándék nyomtatható üzenetkártya

Ha anya vagy, akkor tudod, nem egyszerű mindig elmondanod a lányodnak, mit érzel. Minden szeretetünk az övék, de néha nehéz szavakba öntenünk, amit érzünk. Nem csak mi formáljuk őket, hanem ők is minket, jobbá, szebbé, nőiesebbé, elfogadóbbá, gyengédebbé változtatnak minket.
Mit tegyek, ha szorong a gyermekem?

Mit tegyek, ha szorong a gyermekem?

Mi is a szorongás? Milyen jelekre kell odafigyelnünk? Mit tehetünk ellene, és milyen megoldások léteznek, ha mi magunk, felnőttként is küzdünk vele? Teveliné Horváth Melinda, pszichológus ebben az írásában, ezekre a kérdésekre adja meg a válaszokat.
A népmese napja és apró történetek a meséről

A népmese napja és apró történetek a meséről

Idén 15 éve, hogy szeptember 30., Benedek Elek születésnapja a népmese napja. Hoztunk Nektek sok apró érdekességet a népmesékről.
Ugrás az oldal tetejére