Jelenlegi hely

Kultúrházak Éjjel-Nappal 2020 debreceni és megyei programokkal

„Minden nap értéket adunk!” Február 14. és 16. között a Kultúrházak Éjjel-Nappal keretében a művelődési házak, kultúrházak és agórák kerülnek a figyelem középpontjába. A országos rendezvénysorozat egyre népszerűbb, tavaly több mint 600 intézmény 1500 programja várta a látogatókat.

2020-ban február 14 és 16 között, ismét egy teljes hétvégén át várják országszerte több száz kulturális központban, és művelődési házban az érdeklődőket változatos és értékes programokkal a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat részeként.

A Magyar Népművelők Egyesülete által tizennégy évvel ezelőtt útjára indított eseménysorozat célja, hogy minél többen legyenek részesei a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűségnek. Az akció évről-évre több bekapcsolódó intézményt, szervezetet és látogatót vonz.

Az idei jelmondatuk - „Minden nap értéket adunk!” - azt jelzi, hogy a közművelődés a hétköznapokban is értékes kultúrát közvetít és teremt. Idén tovább színesíti programokat, hogy határon túli táncházak is csatlakoztak az eseményhez. Részletek a honlapon.

Ízelítő a debreceni programokból:

  • Bálint napi sláger péntek 
  • Móré Mihály festő-, és grafikusművész kiállítása
  • Itt a farsang! zenés-táncos mulatság Józsán
  • Farsangi motolla
  • A Maticska Jenő Képzőművészeti Kör kiállítása
  • Kocsis Csaba fotográfus kiállítása: Nagyváradtól Debrecenig
  • A Makoldi vonal
A Kultúrházak éjjel - nappal  2020. február 14-16., péntek-vasárnap három napon át várja a látogatókat esti és napközbeni programokkal.

Kocsis Csaba fotográfus kiállítása: Nagyváradtól Debrecenig

További információ és részletes program 

ADL - Debrecenimami

 Forrás: Budapestimami; 2020.kulturhazak.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!