Jelenlegi hely

Köszönjük a játékot! avagy a "Játssz a játszótérrel" játék nyereménysorsolása

Jól jártak azok a családok, aki játszótérre szoktak járni, itt vannak a nyeremények segítségükért cserébe. Feltérképeztük Debrecen játszótereit. Ti melyiket próbáljátok ki a nyáron?

A Debrecenimami 2018 nyári játéka "Játssz a játszótérrel!" június 30-án véget ért. Köszönjük, hogy velünk játszottál!

A játék ideje alatt sikerült feltérképezni a debreceni családok segítségével Debrecen játszótereinek legtöbbjét. Érdeklődésetek alapján úgy érezzük, hogy számotokra is fontos, hogy milyen tisztaságú és felszereltségű játszótereken töltik idejüket a debreceni családok, gyerkőcök. Nagyon sok fotót kaptunk, véleményt írtatok nekünk, köszönjük!

Külön öröm, hogy a városba érkező gyerekes látogatók is könnyen, gyorsan találhatnak számukra megfelelő játszóteret.

A játszóterek állapotáról készítünk egy összefoglalót, melyet eljuttatunk a játszótereket kezelő önkormányzati szervekhez. Reméljük, hogy véleményetek a rászoruló játszóterek állapotának javítására sarkallja majd őket.

A nyereménysorsolást július 1-én megtartottuk. Erről készült videónkat Facebook és Youtube oldalunkon illetve a Debrecenimami weboldalán is megtekinthetitek.

 

Gratulálunk a nyerteseknek!

A játszótér, több, mint egy berendezett tér, tele eszközökkel. Egy fórum, találkozási hely, szórakozási és tanulási lehetőség a gyerekeknek, családoknak. De akár ingyenes fejlesztő is. Izgalmas cikkeinkben mindent megtudhatsz arról, hogy Melyik játék hogyan fejleszt? vagy Mit vigyetek magatokkal? illetve Játszótéri etikett kezdőknek.

Boldog, játékkal teli pihenést a nyárra Mindenkinek!

 

 

- Debrecenimami - 

 

Fotó: Pixabay; grafika: Debrecenimami