Jelenlegi hely

Illatallergia? Minél kisebb a gyerek, annál védtelenebb

Egy rossz mosószerválasztással babád is illatallergiás lehet! De hogyan találd meg a megfelelő terméket?

Te tudod, hogy milyen tüneteket okozhat az illatallergia?

Az illatok a mindennapi életünk velejárói. Egy kozmetikumban akár 200 féle illatanyag is előfordulhat és az illatanyag variációk száma több ezer is lehet. Szinte lehetetlen előre megmondani , hogy ki mire lesz érzékeny, kinél melyik okoz majd bőrelváltozást vagy még attól is súlyosabb tüneteket. A tünetek akár perceken belül is jelentkezhetnek. Természetesen az is előfordulhat, hogy csak pár nap múlva.

Tünet lehet a bőrpír, viszkető érzés, bőrszárazság, duzzadt piros foltok, bőrberepedezés, szédülés, súlyosabb esetekben akár ödéma, ekcéma vagy fulladási roham is kísérheti.

Nagyon fontos, hogy ha az említett tüneteket észleljük, próbáljuk kerülni a parfümöket, illatos kozmetikumokat, krémeket, sminkeket. Ne csak magunkra, de a környezetünkre is gondoljunk: váltsunk tisztítószert, és mossuk át a ruháinkat, ágyneműket illat-és allergénmentes mosószerrel és öblítővel.

Milyen termékeket használhatunk, ha allergiásak, érzékenyek lennénk?

Fontos, hogy illat-, parfüm-, allergénmentes termékek legyenek. 

A Csepke Baby 0+ jellel ellátott illat –és allergénmentes mosógél és öblítő használatával nem csak megelőzhetjük de akár teljesen megszüntethetjük a tisztítószerek okozta allergiás tüneteket. Az allergénmentes mosógéllel és a hypiallergén öblitővel könnyedén át tudod mosni a ruhákat, nem marad bennük mosószer. A Csepke Baby 0+ jellel ellátott illat-és allergénmentes mosógél és öblítő nem tartalmaz allergizáló alapanyagokat, nemcsak a babáknak, de akár a család minden tagjának ideálisak lehet.

Vegyész- és pedagógus anyukaként a termékcsalád és a cég alapítója maga is sokat kísérletezett, mire megtalálta a megfelelő összetételeket a minőségi mosószerekhez. Környezetvédő szellemisége célként tűzte ki, hogy termékeik parabénmentes, pálmaolaj mentes növényi eredetű alapanyagok felhasználásával készüljenek és természetesen állatkísérlet mentes termékek legyenek. 

Flakoncsere programjuk egyedülálló az országban: a használt és tisztított göngyölegeket visszavásárolják és újratöltik. Az évek során több ezer m3 műanyag hulladéktól tehermentesítették Földünket ezzel a nem mindennapi kampánnyal.

A göngyölegek visszavásárlására a gyártó cég, a Cudy Future Kft. telephelyén (Nyíregyháza, Derkovits u. 132-136. D épület.) és viszonteladói partnereinknél van lehetőség.

 

Szerző: Csepke Baby - Cudy Future Kft.

www.cudyfuture.hu

info@cudyfuture.hu

Ügyfélszolgálat (8:30-12:30): +36-42/512-788

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!