Jelenlegi hely

Farsang hercege a Vojtinában jelmezt keres

Farsang hercege ruhájának megtervezéséhez ötletek kerestetnek! Küld elrajzodat és családi belépőt nyerhetsz a februári Maskarádéra!

Farsang herceg bálja a Vojtinában

Nagy volt a sürgés-forgás Farsang herceg palotájában!
A herceg báljának ugyanis nem volt párja hetedhét országban. Szárnyas paripákon hírnökök vitték szerteszét a mulatság hírét, amelyre akárki eljöhetett, feltéve, ha olyan jelmezt készít magának, amely túltesz bárkién, de legfőképp magáén a hercegén.
Farsang herceg nagy örömét lelte a versengésben. Jelmezei évről évre pompásabbak voltak annál, amit ember csak elképzelhetett!

Farsang herceg idén a Vojtina Bábszínházban is tiszteletét teszi a Maskarádé2020. február 18 – 23. között. Látogassatok el bábszínházunkba ezen a héten, hogy Ti magatok is láthassátok!

Megrajzolnád Farsang Herceg báli ruháját?

Rajzpályázatunkban pedig arra kérünk Benneteket, hogy rajzoljátok le nekünk, hogy Ti milyennek képzelitek el Farsang herceget. Milyen káprázatos jelmezben lesz idén?Milyen varázslatos a palotája? Ha elképzeltétek, akkor rajzoljátok vagy fessétek le nekünk!

Az alkotásaitokat 2020. január 24-ig személyesen vagy postai úton juttathatjátok el a Vojtina Bábszínházba (4026 Debrecen, Kálvin tér 13.). Képeitek hátoldalára ne felejtsétek el ráírni saját neveteket, életkorotokat, otthoni címeteket vagy iskolátok nevét és címét, illetve a rajzpályázat címét: Farsang herceg

Képeitek közül az előadásban szereplő színészek választják majd ki a számukra legkedvesebbeket. A kiválasztott képek alkotóinak jutalma egy 3 fős családi belépő a Maskarádé című farsangi előadásunkra.

Képeiteket bábszínházunk Gyerkőcfalán most is kiállítjuk majd, így ha betértek hozzánk, viszontláthatjátok alkotásaitokat.

Jókedvű rajzolást kíván Mindenkinek a Vojtina csapata!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Mi történik a mi kis aranyos gyermekünkkel? Kamaszodik!

Segítséget adunk, hogyan motiválhatjuk a dacoló, sokszor dühös vagy épp apatikus kamaszt

Minden szülő életében eljön az az időszak, amikor szembesülnie kell azzal, hogy az addig édes-tüneményes-szeretnivaló gyermeke szinte kifordul önmagából: már nem akar annyira megfelelni a szülői elvárásoknak, sőt... Nem akarja azokat a tevékenységeket folytatni, amikért mindaddig rajongott, nem akar tanulni, lustának tűnik, feledékennyé válik és általában ellene van minden kötelező jellegű dolognak.
Mire jó az önismeret?

Mire jó az önismeret?

Vannak olyan időszakaszaink, hónapok, évek, évtizedek, kinél hogy, amikor egyértelmű számunkra, hogy kik vagyunk a világban, milyen szerepet töltünk be, és többé-kevésbé eredményesen állunk helyt az életünk fontos területein.
„Meglepetés a lányomnak” - 20 ajándék nyomtatható üzenetkártya

„Meglepetés a lányomnak” - 20 ajándék nyomtatható üzenetkártya

Ha anya vagy, akkor tudod, nem egyszerű mindig elmondanod a lányodnak, mit érzel. Minden szeretetünk az övék, de néha nehéz szavakba öntenünk, amit érzünk. Nem csak mi formáljuk őket, hanem ők is minket, jobbá, szebbé, nőiesebbé, elfogadóbbá, gyengédebbé változtatnak minket.
Mit tegyek, ha szorong a gyermekem?

Mit tegyek, ha szorong a gyermekem?

Mi is a szorongás? Milyen jelekre kell odafigyelnünk? Mit tehetünk ellene, és milyen megoldások léteznek, ha mi magunk, felnőttként is küzdünk vele? Teveliné Horváth Melinda, pszichológus ebben az írásában, ezekre a kérdésekre adja meg a válaszokat.
Ugrás az oldal tetejére