Jelenlegi hely

Farsang hercege a Vojtinában jelmezt keres

Farsang hercege ruhájának megtervezéséhez ötletek kerestetnek! Küld elrajzodat és családi belépőt nyerhetsz a februári Maskarádéra!

Farsang herceg bálja a Vojtinában

Nagy volt a sürgés-forgás Farsang herceg palotájában!
A herceg báljának ugyanis nem volt párja hetedhét országban. Szárnyas paripákon hírnökök vitték szerteszét a mulatság hírét, amelyre akárki eljöhetett, feltéve, ha olyan jelmezt készít magának, amely túltesz bárkién, de legfőképp magáén a hercegén.
Farsang herceg nagy örömét lelte a versengésben. Jelmezei évről évre pompásabbak voltak annál, amit ember csak elképzelhetett!

Farsang herceg idén a Vojtina Bábszínházban is tiszteletét teszi a Maskarádé2020. február 18 – 23. között. Látogassatok el bábszínházunkba ezen a héten, hogy Ti magatok is láthassátok!

Megrajzolnád Farsang Herceg báli ruháját?

Rajzpályázatunkban pedig arra kérünk Benneteket, hogy rajzoljátok le nekünk, hogy Ti milyennek képzelitek el Farsang herceget. Milyen káprázatos jelmezben lesz idén?Milyen varázslatos a palotája? Ha elképzeltétek, akkor rajzoljátok vagy fessétek le nekünk!

Az alkotásaitokat 2020. január 24-ig személyesen vagy postai úton juttathatjátok el a Vojtina Bábszínházba (4026 Debrecen, Kálvin tér 13.). Képeitek hátoldalára ne felejtsétek el ráírni saját neveteket, életkorotokat, otthoni címeteket vagy iskolátok nevét és címét, illetve a rajzpályázat címét: Farsang herceg

Képeitek közül az előadásban szereplő színészek választják majd ki a számukra legkedvesebbeket. A kiválasztott képek alkotóinak jutalma egy 3 fős családi belépő a Maskarádé című farsangi előadásunkra.

Képeiteket bábszínházunk Gyerkőcfalán most is kiállítjuk majd, így ha betértek hozzánk, viszontláthatjátok alkotásaitokat.

Jókedvű rajzolást kíván Mindenkinek a Vojtina csapata!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!