Jelenlegi hely

Éjszakai óvoda, a legjobb buli!

Éjszakai óvoda? Hihetetlenül hangzik, igaz? Pedig nem is annyira az. Lássuk csak, hogy is van ez a nem is olyan messzi Szolnokon!

Az éjszakai óvoda ötlete már  2013-ban egy pályázatnak köszönhetően kipróbált rendszernek nevezhető, ami hamar nagy népszerűségre is talált a fiatal szülők között. A Széchényi Lakótelepért Szabadidő, Kulturális és Sport Egyesület éjszakai óvodát szervezve biztosította a fiatal szülőknek a párkapcsolatokban oly fontos és értékes közös időt, miközben a gyerekekre szakértő óvodapedagógusok vigyáztak.

A helyi önkormányzat kezdeményezésére civil szervezetek bevonásával idén újraélesztették a programot, nyáron havonta 2 alkalommal biztosítanak éjszakai óvodát a gyerekeknek. Sőt, próbálták összehangolni a nagyobb városi programokkal! Így míg a szülők nyugodtan kibeszélgethetik, bulizhatják magukat kettesben, a kicsik péntek este 18 órától szombat reggel kilencig pizsamapartizhatnak az oviban. Öt-tíz év kor közötti gyerekek vehetnek részt az éjszakai ovi eseményein.

Nagyon fontos a jól működő, harmonikus családok érdekében, hogy a szülők gyerekek nélkül is tudjanak együtt lenni, a felgyülemlett kérdéseket, problémákat megoldani. A folyamatos törődés a párkapcsolatban épp oly fontos, mint az autó szervizelése. Profán hasonlat, de igaz. Ha nem olajozzák, nem gurul.

Ehhez már csak az kellene, hogy az Ikea is nyitva tartson este, igaz drágám? kommentálta a férjem a hírt, mikor tegnap este lelkesen beszámoltam róla. Lehet hogy nem voltak hiába azok az átbeszélgetett, átsétált esték?

 

ADL - Debrecenimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!