Jelenlegi hely

Debreceni Őszi Fesztivál - Újratervezve

A Debreceni Őszi Fesztivál eseményei az eddigi megszokott módon, a korány járványhelyzettel kapcsolatos rendelkezései alapján nem tarthatóak meg.

A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. bezárja a Kölcsey Központot és az Apolló mozit a nagyközönség előtt 30 napra. A kulturális intézmények látogatása jelen időszakban tilos, a szabály nem vonatkozik az ott dolgozó munkatársakra, illetve az online módon közvetített kulturális események közreműködőire.

Az előzetesen online vagy személyesen megváltott belépőjegyek vételárát a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. visszatéríti. A nézők a visszaváltási szándékukat legkésőbb december 31-ig minden esetben az info@fonixinfo.hu email címen jelezhetik.

Online közvetítések, tavaszra halasztott előadások

A Debreceni Őszi Fesztivál programjában meghirdetett, de most lemondott programok közül a Kollmann Gábor Quintet és a Hot Jazz Band jubileumi koncertjét, illetve Bősze Ádám előadóestjét tavasszal, a Tűzliliom című táncjáték bemutatóját a jövő év nyarán tervezik megrendezni.

A Debreceni Őszi Fesztivál korábban meghirdetett eseményei közül online módon közvetítik a következő programokat:

Vasárnapi Muzsika

A Debreceni Egyetem Gulyás György Szakkollégium fiatal tehetségeinek, szólistáinak koncertje, november 15. 17.00: az esemény ingyenesen megtekinthető a Kölcsey Központ Facebook-oldalán.

Magda, a Szabó - Minden bizonytalan, csak a szerelmünk bizonyos

életrajzi játék, november 25. 19.00: az online eseményt a Főnix weboldalán ITT közvetíti. AZ előadás virtuális jegy vásárlásával tekinthető meg, amelynek díja 1 500 forint

Berecz András: Félbevágott pipafüst

november 30. 19.00: az online eseményt a Főnix weboldalán ITT közvetíti. AZ előadás virtuális jegy vásárlásával tekinthető meg, amelynek díja 1 500 forint

Virtuális jegy vásárlása

1) látogasson el az https://online-fonixrendezveny.jegy.hu oldalra
2) válassza ki a megtekinteni kívánt eseményt, majd adja meg a legördülő listában a virtuális jegyek darabszámát
3) amennyiben korábban nem regisztrált, úgy ezt most meg kell tennie a vásárlási folyamat folytatása érdekében (a vásárlás a létrehozott fiókjához kapcsolódik, az online esemény csak a fiókba bejelentkezve tekinthető meg, egyidejűleg egy eszközről)
4) már csak a virtuális jegyek vételárának kifizetése van hátra, ezt követően kap egy email üzenetet, amely tartalmazza az online eseményre mutató hivatkozást, illetve azt az időintervallumot, amelyben a program megtekinthető

ADL - Debrecenimami

Forrás:

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Különleges adventi naptárak a világból

Különleges adventi naptárak a világból

Kezdődik az ünnepi visszaszámlálás, az adventi kalendáriumok ablakai fokozatosan feltárulnak. De nem csak a gyerekszobákban találhatóak, hanem több helyen a városok utcáin is elkápráztatják az embereket.
5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

Itt van a csúnya, sötét november, és vele együtt a hajlam a búskomorságra, letargiára, depresszióra, amit csak súlyosbít az újra támadásba lendült vírus okozta emberpróbáló helyzet, mely még a reményt hozó, közelgő advent fényeire is árnyékot vethet. Itt az idő felvenni a kesztyűt, mielőtt túl mélyre süllyedünk!
S.O.S. Karácsony 2020, avagy hogy éljük túl az idei ünnepeket!

S.O.S. Karácsony 2020, avagy hogy éljük túl az idei ünnepeket!

Az évek alatt valahogy úgy alakult, az Adventi időszak, a karácsonyi készülődés sokak számára plusz teherként jelentkezik és stresszként élik meg. Miért kell ennek így lennie? Talán a 2020-as covid helyzet miatti korlátozások megmutatják nekünk az utat, a belső békénk és egy nyugodt karácsony felé.
Adventi koszorú-pánik - tippek,ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik: tippek, ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik? Jogosnak tűnik az első adventi vasárnap előtt. Gyors megoldások, ihletadó fotók... gyere, szemezgess, még van időd vasárnapig!
Ugrás az oldal tetejére