Jelenlegi hely

A debreceni nagyvásár ideiglenes forgalmi rendje

A debreceni őszi nagyvásár (Mihály-napi vásár) ideje alatt ideiglenes forgalmi rend lép életbe a hétvégén.

Nemcsak a Mihály-napi vásár hagyomány, de az ilyenkor életbe lépő útlezárások, forgalmi rend változások is.

Október 6 - 9-én, a vásári hétévégén nem lehet majd használni a város egyik legfogalmasabb útszakaszát.

 

Október 5-én – csütörtökön – 18 órától október 9-én – hétfőn – hajnali 5 óráig a Doberdó utca – Kartács utca – Dóczy József utca – Egyetem sugárút útvonalon a Füredi úti kereszteződésig mindkét oldalon minden gépjármű várakozása tilos lesz! 
A Böszörményi út melletti kerékpárúton a Békéssy Béla utca – Menyhárt József tér közötti szakaszán nem közlekedhetnek a biciklisek, továbbá a Böszörményi út melletti szervizút, a Böszörményi út 71. és az Ötvenhatosok tere 1-3. közötti szakaszára és az ott található áruház mögötti parkolóba nem lehet sem behajtani autóval, de várakozni is tilos lesz.

Október 6-án – pénteken – 17 óra 30-tól október 9-én – hétfőn – hajnali 5 óráig a Bolyai utcának a Böszörményi út és Jerikó utca közötti, a Békéssy Béla utcának a Böszörményi út és Görgey utca közötti, valamint az Akadémia utcának a Böszörményi út és Kertváros utca közötti szakaszán minden gépjármű forgalma és várakozása tilos lesz! 

A fenti útszakaszokról a forgalmat a Böszörményi út – Doberdó utca – Kartács utca – Dóczy József utca – Egyetem sugárút – Füredi út – Böszörményi út és vissza útvonalra terelik. 

 

A Böszörményi útnak nagyvásár által érintett, Füredi út és Doberdó utca közötti szakasza forgalmának korlátozásához a Magyar Közút Zrt. ad majd engedélyt. A korlátozások helyi és helyközi autóbuszjáratok vonalait is érintik. Ez utóbbiakkal kapcsolatos változásokról a közlekedési társaságok tájékoztatják az utazókat.

Forrás: Dehír, Fotó: Debrecenimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!