Jelenlegi hely

Csak nem csupa 5-ös a bizonyítványod? Most sokat ér!

Egész évben jól tanultál, és ez most meglátszik a bizonyítványodon is? Gratulálunk! Kitűnőnek lenni nem ciki, hanem büszkeség. Használjátok ki a lehetőséget, menjetek cirkuszba vagy vonatozzatok, vagy...!

Lassacskán túlvagyunk a bizonyítványosztáson, ami vegyes érzelmeket válthat ki a családból. Sokszor az év végi bizonyítványok is olyan változatosak, mint valami izgalmas regény, de szerencsére mindig van folytatás. A jó eredmény mögött kitartó munka, erőfeszítés, sok lemondás, szülői aggodalom és odafigyelés áll, amire büszkék lehetnek a kisdiákok és igen, a szülők is. 

De bárhogy is sikerült az idei bizi, a legfontosabb, hogy nyitott, odaadó, érdeklődő és boldog gyerekeink legyenek!

Csupa 5-ös akció

A hajdú-Bihar Megyei Napló azokat az általános iskolásokat ajándékozza meg, akik az egész tanévet szorgalmas tanulással töltötték és kitűnő lett a bizonyítványuk.

A kitűnő bizonyítvány mellé pedig a Naplótól a diákok ingyen belépőt kapnak a Nagyerdei Kultúrparkba!

Mit kell ehhez tenni? Bemenni a Hajdú-bihari Napló szerkesztőségébe, és felmutatni azon oldalt, ahol megjelent a fotójuk. Csak digitálisan! Arra kérjük tehát a szülőket és a gyermekeket, hogy a IDE kattintva töltsenek fel egy fényképet a kitűnő bizonyítvánnyal végzett gyermekről, valamint a bizonyítványról, s töltsék ki az ott található adatlapot. A jelentkezési határidő:  2019. július 31-én, szerda éjfélig; míg a fotókból készített összeállításokat pedig folyamatosan közölik a lapban. FONTOS: csak digitális fotókat tudnak elfogadni. 

Ingyenes cirkuszbelépők vonatjegyekkel

A Cirkusz is jutalmazza a kimagasló tanulmányi eredményt, ingyenes belépési lehetőséget adnak a Fővárosi Nagycirkuszba, illetve az ország összes utazó cirkusza is csatlakozott a programhoz, így vidéken is fel tudjátok használni a lehetőséget. A cirkusz az iskoláknak küldte el a kuponokat, ha ti is kaptatok, nincs más dolgotok, csak regisztrálni az oldalon. Beváltás: A jegyvásárlás vagy az előadás napján vigyétek magatokkal a cirkuszi belépő kuponotokat, a diákigazolványotokat és a kitűnő bizonyítványotokat.

És hogy hogyan utazz oda?

+ Utazási kedvezmény: A MÁV-START Zrt. minden kitűnő tanuló diáknak, aki felmutatja cirkuszi belépő kuponját (Budapestre), valamint a beváltott cirkuszjegyét (vissza), 90% utazási kedvezményt biztosít, 1 fő kísérője pedig 50%-os jeggyel utazhat.

Érvényes: 2019. június 26. – szeptember 8.

Részletek ITT!

Játkvásárlás kedvezménnyel 

Nem olyan lett a bizid, mint szeretted volna? Vagy épp ellenkezőleg: az elvárásokon felül teljesítettél? Mi értékeljük a szorgalmat és a kitartást. Mutassátok fel bizonyítványotokat a Játéksziget üzleteinek valamelyikében, vagy küldjétek el email-ben a bizonyítvány fotóját, és mi annyi százalék kedvezményt biztosítanak, ahány ötös van benne! Az akció időtartama: 2019. június 25. - július 15.

Részletek ITT.

 

Gyermekvasút

Szombattól július közepéig nem kell fizetniük az utazásért a budapesti kisvasúton azoknak az általános és középiskolás tanulóknak, akik a jegyváltáskor bemutatják az aktuális tanévben szerzett kitűnő bizonyítványukat. A Gyermekvasúton a nyári szünidő első hónapjában jutalomutazásban részesülhetnek azok az iskolások, akik magukkal hozzák kitűnő bizonyítványukat.

A jegyvásárláskor az eredeti bizonyítvány felmutatására az utazáshoz részvételi jegyet adnak ki. A kedvezmény június 15-től július 14-ig vehető igénybe.
A nyári szünetben változik a menetrend: munkanapokon is hosszabb lesz az üzemidő, így reggel az első járat mindennap már 8:45-kor elindul Hűvösvölgyből.

További infó

Ha tudsz még olyan helyről, aki felkerülhet a listába, mert értékelik az iskolai teljesítményeket, küld el nekünk!

 

ADL - Debrecenimami - 

Forrás: budapest.imami.hu; pixabay.com; fnc.hu; mavcsoport.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!