Jelenlegi hely

Céljuk a változtatás

Öt éve, hogy a Debreceni Karitatív Testület szeretett volna változtatni a városban élő rászorulók helyzetén, és azóta i srendületlenül ezt teszik.

Öt éves a Debreceni Karitatív Testület mely az alapításban közrejátszó 15 szervezet helyett mára 33 civil szervezetet fog össze, koordinálja a sokféle segítő szándékot.

Az elmúlt esztendőkben önkéntesek közreműködésével több ezer rászorulónak segítettek: óvodásoknak, iskolásoknak, nehéz helyzetbe került családoknak, vagy éppen a tanyavilágban élőknek.

A testület tevékenységét egyre több cég, vállalkozás és magánszemély találja hatékonynak, látják azt, hogy az adomány, a felajánlás  tényleg jó helyre érkezik. A testület koordinálja az adományosztást. Próbálnak arra is figyelni, hogy ne legyen olyan, aki sokkal többször kap és olyan, aki egyszer sem. A cél, hogy mindenkinek segítsenek.

Az ünnepségen az egyesület korábbi elnökei emlékplakettet vehettek át munkájukért köszönetképpen, míg az egyesület a polgármesteri hivatal nevében dr. Papp László polgármester úrtól kapott egy emléklapot.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Adventi koszorú-pánik - tippek,ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik: tippek, ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik? Jogosnak tűnik az első adventi vasárnap előtt. Gyors megoldások, ihletadó fotók... gyere, szemezgess, még van időd vasárnapig!
Karácsonyi trendkörkép 2020

Karácsonyi trendkörkép 2020

Avagy szivárványos úszógumis unikornis vagy monokróm sötétkék-arany díszek lesznek a fádon? Te mit választanál? Gyere, nézd meg a világ legnagyobb karácsonyi trend vásárát és a hazai kínálatot!
Mesék adventre – Hét ünnepváró történet

Mesék adventre – Hét ünnepváró történet

Mesélni és mesét hallgatni nagy ajándék kicsiknek és nagyoknak is. Ezek az értékes történetek segítenek ráhangolódni az ünnepekre, kiemelnek a hétköznapokból. Jó olvasást!
A karácsony nem marad el!

A karácsony nem marad el!

Ha nem is lesz olyan, mint a megszokott, attól még lehet szép és meghitt a karácsonyunk. Az ünnep öröme feltölt, erőt és reményt ad, amire most nagy szükségünk van...
Ugrás az oldal tetejére