Jelenlegi hely

Az ügyfélfogadás rendje módosul a debreceni polgármesteri hivatalban

A debreceni Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás nem szünetel, de az ügyfélfogadás rendje módosul.

A városi önkormányzat közleménye alapján 2020. szeptember 10. napjától – csütörtöktől –

Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában az ügyfélfogadás nem szünetel, de az ügyfelek és a dolgozók egészségének megőrzése érdekében az ügyfélfogadás rendje az alábbiak szerint módosul:

  • Az ügyfélfogadás az Új Városháza (Kálvin tér 11.) földszinti ügyfélterében zajlik, az emeleti irodákba történő feljárás lehetősége az ügyfelek számára megszűnik.
  • Az ügyfelek kizárólag maszkot viselve léphetnek be a hivatal épületébe és az ügyfélfogadás során az ügyintézők is maszkban, gumikesztyűben végzik feladatukat.
  • A Régi Városháza épületébe (Piac utca 20.) a társ- és partnerszervezetek képviselői csak egyedi engedéllyel léphetnek be, és az itt működő szervezeti egységek is a Kálvin téri Új Városháza földszintjén fogadják az ügyfeleiket.
Kérik az ügyfeleket, hogy a kapcsolattartás során a telefonos és elektronikus ügyintézést részesítsék előnyben, de ha valamely beadvány írásban történő benyújtása válik szükségessé, azt az Új Városháza Vár utcai bejáratánál és a Régi Városháza Piac utcai bejáratánál elhelyezésre kerülő, „Papíralapú ügyféli beadványok” feliratú iratgyűjtő ládába helyezhetik el.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

„Ha a reggel jól indul, jó lesz az egész napod” tartja ugyebár a mondás, de reggel annyiszor nem indul jól a napunk.  Mi szülők általában rohanunk, már a reggelünk is néha egy kész cirkuszi mutatvány, egyensúlyozunk a kötélen a reggeli rituálék között, kapkodunk, feszültek vagyunk, sürgetünk, néha veszekszünk, és néha elkésünk… De, hogy tudjuk mindezt elkerülni, és boldogabbá tenni a reggeli indulást? Fogadjátok szeretettel Jamrik Márta tanácsait.
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. De milyen könyvet és hogyan válasszunk nekik?
Túléltük az első hetet!

Túléltük az első hetet!

Beindult a verkli, elkezdődött az iskola, de mi lesz később? Hogyan folytatódik? Mint tudjuk, a gyereknevelés nagy kaland, de most egy kicsit izgalmasabb a szokásosnál.
Lassulj le és élvezd! - Tippek a rohanásmentes mindennapokhoz

Lassulj le és élvezd! - Tippek a rohanásmentes mindennapokhoz

Napok, hetek, hónapok, netén évek óta úgy érzed, hogy állandó rohanásban vagy, nem jut időd semmire, nem végzel a feladataiddal? Szeretnél változtatni? Mi lenne, ha most kezdenéd? Benne vagy? Akkor most szóról szóra, betűről betűre olvasd el ezt a cikket! Nem ér csak úgy gyorsan átfutni ám! Lassulj velem legalább pár perc erejéig, és a végén döntsd el, hogy futsz tovább, vagy lassítasz a továbbiakban egy kicsit Te is!
Ugrás az oldal tetejére