Jelenlegi hely

Kincsesláda Kreatív Stúdió

A Fény Felé Alapítvány Kincsesláda Kreatív Stúdió néven ajándékboltot hozott létre Debrecen belvárosában, a Csók utca 3. szám alatt.

Kreatív Stúdió - ajándékbolt, aminek küldetése van: a Fény Felé Alapítvány szociális foglalkoztatóiban és akkreditált műhelyeiben előállított termékeket értékesítsük, a bolt üzemeltetésével is fogyatékkal élő és megváltozott munkaképességű munkatársak vannak megbízva. Tartós betegséggel élő kollégáink tehát részt vállalnak a termékek tervezésében, elkészítésében és árusításában is, s ezáltal társadalmi integrációjukat, elfogadásukat nagy mértékben segítjük.

A bolt minden bevételével a Fény Felé Alapítvány által működtetett lakóotthon és napközi működését, az ott résztvevők életét támogatja, így méltán érdemeltük ki a „Segítő vásárlás” védjegy használatát!

Hogyan vásárolhat kézműves portékáinkból? Személyesen lehet vásárolni az Alapítvány Kreatív Stúdiójában, az itt megtalálható, széles palettájú kézműves árukészletből, amelyben számtalan teljesen egyedi darab kapható. Itt azonban nincs lehetőség bankkártyával fizetni.

Banki előreutalással az alapítvány web-áruházában (kincsesladastudio.hu) lehet vásárolni, ahol a választék hetente bővül, és állandó akciókkal is várjuk az érdeklődőket!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!