Jelenlegi hely

Életpszichológia

Támogató - tanácsadó közösség
Cím:  4024 Debrecen, Nap u. 5.

Debrecen belvárosában, a Nap utcán elkezdte működését egy támogató-tanácsadó közösség, amelyben komoly szakmai háttérrel rendelkező szakemberek adnak segítséget a hozzájuk fordulóknak.

Az Élet kezdetétől indulva a gyerekvállalás, a várandósság, a szülésre készülődés és a szülővé válás kérdéseivel és nehézségeivel fordulhattok hozzánk. A családok életében kialakuló lehetséges problémák – párkapcsolati, gyereknevelési, a gyermekek fejlődésével és viselkedésével kapcsolatos nehézségekkel való megküzdés támogatása is a célunk.

Terveink között szerepel az egyéni tanácsadáson (konzultáción) kívül csoportfoglalkozások (gyerekek és felnőttek számára) indítása, meghívott szakemberek bevonásával esti beszélgetések meghirdetése, a szülés- születés élmény védelmét szolgáló programok biztosítása és olyan képzési lehetőségek szervezése a szakemberek és az érdeklődők számára, amelyek segíthetnek az Élet teljességének megélésében, megbillent egyensúlyunk helyreállításában.
 

Szakembereink:

  • Ferenczi Beáta: pszichológus, családterapeuta, dúla - egyéni és csoportos tanácsadás gyermekeknek és felnőtteknek, szülésfelkészítő és szülésélmény feldolgozás egyéni és csoportos.
  • Gyenge Krisztina: védőnő, TSMT terapeuta - TSMT torna gyermekeknek.
  • Hofgárt-Ékes Noémi: dúla, szülésfelkészítő tréner, végzős pszichológushallgató - egyéni és csoportos szülésfelkészítő tréningek, szülésélmény feldolgozó csoportok.
  • Márta Szilvia: pszichológus - egyéni tanácsadás gyermekeknek és felnőtteknek.
  • dr. Nótin Ágnes: pszichológus - egyéni tanácsadás, autogén tréning, relaxáció.
  • Rákos Piroska: pszichológus - egyéni tanácsadás, személyiségfejlesztés, képességmérés.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Csak tudnám, hogyan csinálja?

Csak tudnám, hogyan csinálja?!

Ez nem egy anyák napi bejegyzés, csak egy sima csütörtök. Sőt, kivételesen még csak szentimentális hangulatban sem vagyok. Egyszerűen ma reggel azon kaptam magam, hogy kb. 30 perce figyelem az anyámat, és próbálok rájönni: Vajon hogyan csinálja?
Augusztus 13. – A balkezesek világnapja

Augusztus 13. – A balkezesek világnapja

Tudtad, hogy a népesség 13-14%-a, vagyis minden hetedik ember balkezes? Még szép, hogy a balkezeseknek is van világnapjuk: augusztus 13-án!
Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

A Fővárosi Állatkert oldalán ingyenesen letölthető és nyomtatható kreatív sorozatot találtunk, ami az alkotókedvű állatbarátoknak szól. Készítsd el saját állatkertedet! Az elefántoktól a majmokig, a szavannák lakóitól a kengurukig sok állattal megismerkedhettek, rejtvények, színezők és más kézműves foglalkoztatók várnak.
Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Balett, pörgős szoknya és színes hajcsatok, vagy foci, toronyépítés és mászókáról ugrálás?
Ugrás az oldal tetejére