Jelenlegi hely

Életpszichológia

Támogató - tanácsadó közösség
Cím:  4024 Debrecen, Nap u. 5.

Debrecen belvárosában, a Nap utcán elkezdte működését egy támogató-tanácsadó közösség, amelyben komoly szakmai háttérrel rendelkező szakemberek adnak segítséget a hozzájuk fordulóknak.

Az Élet kezdetétől indulva a gyerekvállalás, a várandósság, a szülésre készülődés és a szülővé válás kérdéseivel és nehézségeivel fordulhattok hozzánk. A családok életében kialakuló lehetséges problémák – párkapcsolati, gyereknevelési, a gyermekek fejlődésével és viselkedésével kapcsolatos nehézségekkel való megküzdés támogatása is a célunk.

Terveink között szerepel az egyéni tanácsadáson (konzultáción) kívül csoportfoglalkozások (gyerekek és felnőttek számára) indítása, meghívott szakemberek bevonásával esti beszélgetések meghirdetése, a szülés- születés élmény védelmét szolgáló programok biztosítása és olyan képzési lehetőségek szervezése a szakemberek és az érdeklődők számára, amelyek segíthetnek az Élet teljességének megélésében, megbillent egyensúlyunk helyreállításában.
 

Szakembereink:

  • Ferenczi Beáta: pszichológus, családterapeuta, dúla - egyéni és csoportos tanácsadás gyermekeknek és felnőtteknek, szülésfelkészítő és szülésélmény feldolgozás egyéni és csoportos.
  • Gyenge Krisztina: védőnő, TSMT terapeuta - TSMT torna gyermekeknek.
  • Hofgárt-Ékes Noémi: dúla, szülésfelkészítő tréner, végzős pszichológushallgató - egyéni és csoportos szülésfelkészítő tréningek, szülésélmény feldolgozó csoportok.
  • Márta Szilvia: pszichológus - egyéni tanácsadás gyermekeknek és felnőtteknek.
  • dr. Nótin Ágnes: pszichológus - egyéni tanácsadás, autogén tréning, relaxáció.
  • Rákos Piroska: pszichológus - egyéni tanácsadás, személyiségfejlesztés, képességmérés.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Karácsonyi trendkörkép 2020

Karácsonyi trendkörkép 2020

Avagy szivárványos úszógumis unikornis vagy monokróm sötétkék-arany díszek lesznek a fádon? Te mit választanál? Gyerek, nézd meg a világ legnagyobb karácsonyi trend vásárát és a hazai kínálatot!
Mesék adventre – Hét ünnepváró történet

Mesék adventre – Hét ünnepváró történet

Mesélni és mesét hallgatni nagy ajándék kicsiknek és nagyoknak is. Ezek az értékes történetek segítenek ráhangolódni az ünnepekre, kiemelnek a hétköznapokból. Jó olvasást!
A karácsony nem marad el!

A karácsony nem marad el!

Ha nem is lesz olyan, mint a megszokott, attól még lehet szép és meghitt a karácsonyunk. Az ünnep öröme feltölt, erőt és reményt ad, amire most nagy szükségünk van...
Karácsonyvárás covid idején

Karácsonyvárás covid idején – Merry X-Mask!

Lockdown (lezárás) lett az év szava 2020-ban, ez világosan kifejezi, hogy miről is szólt az évünk. A világ a feje tetejére állt, de Te azért maradj pozitív! A teszted pedig legyen negatív!
Ugrás az oldal tetejére