Jelenlegi hely

Debrecen - Postakert Utcai Tagintézmény

Cím: 4025 Debrecen, Postakert u. 5.
Tel: 52/310-661, 30/924 1039

A 44 férőhelyes bölcsődénk csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. A gyerekeket 2 gondozási egységben, ezen belül 2-2 csoportszobában neveljük. Intézményünkben 8 szakképzett kisgyermeknevelő dolgozik, akik családias környezetben, meghitt, szeretetteljes légkörben végzik munkájukat.  Egy kisgyermeknevelő 4-6 „saját gyermekről” gondoskodik.

Bölcsődénk főzőkonyhával rendelkezik, az étrendet az intézmény dietetikusa állítja össze.

A csoportszobákhoz tágas udvar is tartozik, amely biztosítja a nagymozgásos játékhoz a megfelelő teret. Fajátékok és fedett homokozó teszik élvezetesebbé a gyerekek játékát. Rossz idő esetén a fedett teraszon biztosítjuk a levegőztetést.

Só-szobát is kialakítottunk, amely segít a prevencióban. Allergiás és hurutos megbetegedések esetén elősegítheti a gyógyulást.

Gyermekfelügyeletet is vállalunk, mely részleteiről a bölcsőde vezetőjétől érdeklődhetnek.

Fontosnak tartjuk a bölcsőde és a család közötti jó kapcsolatot. Ezt bizonyítja az is, hogy a megelégedett szülők a testvér gyerekeket is szívesen hozzák bölcsődénkbe. Munkánkat az elhivatottság, a kötelességtudat és a gyerekek iránt érzett szeretet vezérli.

Forrás:debrecenibolcsik.hu

Hozzászólások

 

​A  Debrecenimami 2015/16. évi „A mi bölcsődénk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked bölcsődéjét?” A válaszok itt olvashatók.​

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!