Egy gyakorlat központú , részletes, biztos alapokat nyújtó workshopra invitállak Benneteket!
Ha nekem a torta-hobbim kezdetén lehetőségem lett volna ilyenen részt venni, sok bosszúságtól kímélhettem volna meg magam és rengeteg időt is spóroltam volna.Nem telt volna évekbe, hogy minden tortához, tervhez megtaláljam és kipróbálgassam a megfelelő piskótát, tésztát, krémet ami kellően stabil de mégis minőségi és finom és nem kellett volna sok-sok kísérleti példányt a kukába dobnom.
Ha ismerős amiről írok,és a fentiek neked is okoznak problémát akkor ez a kurzus Neked szól!
A foglalkozás tartalma:
-átbeszéljük a piskóták fajtáit, hogy melyiket milyen tortákhoz használjuk,a lehetséges hibákat és hogy hogyan kerülhetitek el őket
-mindenki saját kezűleg elkészít egy hagyományos piskótát és egy stabilabb, másik verziót, összesen 4 receptet kaptok, ebből 3at elkészítünk a kurzuson
-a krémekhez tartozó elméletet is megbeszéljük, nyomtatott hazavihető receptgyűjteményt kap mindenki, majd közösen elkészítünk egy alap cukrászkrémet
-megmutatom hogy töltheted be úgy a tortádat, hogy egyenletes krémrétegek legyenek benne, ne lógjon a széle, ne dudorodjon sehol és Ti is betöltitek a Tiéteket
Tehát a kurzus végén mindenki teljes piskóta és krém receptgyűjteménnyel , egy hagyományos piskótával (magában krém nélkül), egy betöltött tortával és egy adag sikerélménnyel mehet haza.
Részvételi díj 29.000ft/fő-így csak Te meg én leszünk ott (de ha összebeszéltek barátnőkkel, testvérekkel,anyukátokkal és 2-3an jöttök, fejenként 15% kedvezményt kaptok. Rajtatok kívül más nem lesz jelen akkor sem a kurzuson.
A részvételi díj a helyszínen, készpénzben fizetendő.
Ha pedig a kiírt dátum nem felel meg Nektek, nyugodtan keressetek üzenetben akkor is és keresünk olyan időpontot ami jó lesz.
A szükséges összes alapanyagot és eszközt biztosítjuk.Ezen kívül üdítőről, innivalóról is gondoskodunk.
Jelentkezzetek bátran akár itt privát üzenetben, akár telefonon a 20/258-7352 számon akár e-mailben a cakemadar@gmail.com címen.
Várok mindenkit szeretettel!