Jelenlegi hely

„A NŐ hétszer” - Művészetterápia csoport

Időpont: 2020. november 25. szerda 16.30
Helyszín: Színes Időm Alkotóműhely
Telefon:   +36 70 / 218-1474

"A NŐ hétszer" foglalkozás sorozat már évek óta születik bennem, most úgy érzem aktuálisabb, mint bármikor ezidáig. A foglalkozás sorozat során a NŐI út legfőbb állomásaira pillanthat rá a foglalkozáson résztvevő. Megállunk egy-egy életszakasznál, rátekintünk kihívásaira, kiaknázott vagy kiaknázatlan lehetőségeire, helyére, szerepére az életünkben. A művészetterápia csodálatos módszere lehetőséget nyújt az eddig meg nem oldott, fel nem tárt blokkok felderítésére, megélésére, feloldására, gyógyítására, a tapasztalatok leszűrésére, a továbblépésre. A foglalkozásokon Dr. Antalfai Márta - Katarzisz Komplex Művészetterápia - módszere, illetve Jean Shinoda Bolen: Bennünk élő Istennők könyve alapján dolgozunk.
Kéthetente találkozunk három órában.
Foglalkozásvezető: Nagy Klára Mária, alkotó, pedagógus, művészetterapeuta

Telefon:   +36 70 / 218-1474

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Különleges adventi naptárak a világból

Különleges adventi naptárak a világból

Kezdődik az ünnepi visszaszámlálás, az adventi kalendáriumok ablakai fokozatosan feltárulnak. De nem csak a gyerekszobákban találhatóak, hanem több helyen a városok utcáin is elkápráztatják az embereket.
5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

Itt van a csúnya, sötét november, és vele együtt a hajlam a búskomorságra, letargiára, depresszióra, amit csak súlyosbít az újra támadásba lendült vírus okozta emberpróbáló helyzet, mely még a reményt hozó, közelgő advent fényeire is árnyékot vethet. Itt az idő felvenni a kesztyűt, mielőtt túl mélyre süllyedünk!
S.O.S. Karácsony 2020, avagy hogy éljük túl az idei ünnepeket!

S.O.S. Karácsony 2020, avagy hogy éljük túl az idei ünnepeket!

Az évek alatt valahogy úgy alakult, az Adventi időszak, a karácsonyi készülődés sokak számára plusz teherként jelentkezik és stresszként élik meg. Miért kell ennek így lennie? Talán a 2020-as covid helyzet miatti korlátozások megmutatják nekünk az utat, a belső békénk és egy nyugodt karácsony felé.
Adventi koszorú-pánik - tippek,ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik: tippek, ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik? Jogosnak tűnik az első adventi vasárnap előtt. Gyors megoldások, ihletadó fotók... gyere, szemezgess, még van időd vasárnapig!
Ugrás az oldal tetejére