Jelenlegi hely

Montázs - Firkalak

Időpont: 2020. október 25. vasárnap 10.00 óra
Helyszín: Debrecen, MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ

 

A régi tárgyak új formai lehetőséget rejtenek magukban. Ahogy egymás mellé kerülnek, vicces karakterekké és érdekes lényekké válhatnak. Vajon mi történik velük, ha a kiállítótérben életre kelnek? Kikkel találkoznak, és milyen helyszíneken barangolnak? Akár egy videójáték főszereplőivé is válhatnak! A műalkotásokból inspirálódva, hozzunk létre közösen egy kalandokkal teli történetet!

Szeretettel várjuk minden második vasárnap a 6-10 éves gyerekeket a Firkalak című programra!

Az előírásoknak megfelelően a MODEM-ben biztosítunk kézfertőtlenítést és kérjük, a foglalkozásra a gyerekek hozzanak magukkal maszkot.

További információ: Csőke Kitti művészetpedagógusnál a csoke.kitti.modem@gmail.com e-mail címen vagy a +36/20 339-38-40-es telefonszámon.

Belépőjegy: 500 Ft/fő

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Karácsonyi trendkörkép 2020

Karácsonyi trendkörkép 2020

Avagy szivárványos úszógumis unikornis vagy monokróm sötétkék-arany díszek lesznek a fádon? Te mit választanál? Gyere, nézd meg a világ legnagyobb karácsonyi trend vásárát és a hazai kínálatot!
Mesék adventre – Hét ünnepváró történet

Mesék adventre – Hét ünnepváró történet

Mesélni és mesét hallgatni nagy ajándék kicsiknek és nagyoknak is. Ezek az értékes történetek segítenek ráhangolódni az ünnepekre, kiemelnek a hétköznapokból. Jó olvasást!
A karácsony nem marad el!

A karácsony nem marad el!

Ha nem is lesz olyan, mint a megszokott, attól még lehet szép és meghitt a karácsonyunk. Az ünnep öröme feltölt, erőt és reményt ad, amire most nagy szükségünk van...
Karácsonyvárás covid idején

Karácsonyvárás covid idején – Merry X-Mask!

Lockdown (lezárás) lett az év szava 2020-ban, ez világosan kifejezi, hogy miről is szólt az évünk. A világ a feje tetejére állt, de Te azért maradj pozitív! A teszted pedig legyen negatív!
Ugrás az oldal tetejére