Ismét Debrecen lesz a burger fővárosa
Hamburgerek, steak húsok, barbecue fogások, koncertek, kézműves sörök, bemutatók,előadások és egy országos verseny Az ország burgere címért illetve steaksütő tusa a hátszínnel a főszerepben!
Ott a helyed a Békás-tónál!
Legyen Tiéd az ország burgere!
Egy fantasztikus nap a hamburger körül. Profi egyéni verseny, egyéni amatőr-, freestyle- és junior kategória, illetve csapatverseny családoknak, barátoknak, céges csapatoknak! Idén újdonságként a steaksütő tusa is bekerül a programban, ezúttal az Angus hátszínt állítva a középpontba.
PROFI ÉS AMATŐR VERSENY - GASZTRO UTCA - KÉZMŰVES SÖRÖK - KONCERTEK - OKTATÁS, BEMUTATÓK
Ha szereted a burgert és a minőségi húsokat, akkor akár résztvevőként, akár nézőként itt a helyed. Szeptemberben megtudjuk ki az a mester, aki megalkotja az ország burgerét. A profi versenyen 350 ezer forintos pénz összdíjazásért is folyik a küzdelem. De várjuk a baráti-, céges- és családi csapatok nevezését, rendezünk versenyt egyéni. amatőr, freestyle (minden ami nem marhahús), és junior kategóriában is.
Emellett a grillrácson akár steak kategóriában is indulhatsz hátszín sütésben!
A rendezvényen profik tartanak burgersütő- és grill oktatást, lesznek koncertek ide passzoló stílusban, kóstolhatsz finom házi söröket és persze hamburger és barbecue finomságokat.
Az eseményre a belépés a közönségnek ingyenes.
A versenyen indulók nevezésére a verseny honlapján lesz lehetőség május közepétől
( www.azorszagburgere.hu)
Az eseményt a Hortobágy Angus szervezi a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.-vel közösen, a Grillakadémia szakmai támogatásával. A zsűri elnöke Jancsa Jani, gasztroblogger, a Bamba Marha Burger Bár kulináris vezetője és a Nagy Burgerkönyv szerzője. A steak zsűrit Sebestyén András, a bécsi Darose és Olive éttermek szakmai vezetője, a Culinary World Cup aranyérmese vezeti.