Jelenlegi hely

Garantált tárlatvezetés

Időpont: 2020. augusztusban 11 óra
Helyszín: Debreceni Nagytemplom, Kossuth tér

Augusztus 1-től kezdődően minden kedden, csütörtökön és szombaton 11 órától garantált tárlatvezetéseket tartanak a Nagytemplomban, melyen a részvétel a belépőjegy megváltásán túl nem kerül plusz költségbe a látogatók számára. A hétköznapi nyitvatartási idő is meghosszabbodik egy órával, a Debreceni Virágkarnevál hetében pedig este 21 óráig látogatható a templom, beleértve a tornyokat és a panorámajárdát is.

A nyár utolsó hónapjában több újdonsággal is készül a Nagytemplom, hogy a látogatói élményt még teljesebbé tegyék. Augusztusban hetente három alkalommal – minden kedden, csütörtökön és szombaton – 11 órától garantált vezetéseket indítanak a Nagytemplom B-túráján, mely során a templomtéren kívül a kiállítótereket, a padlásteret, a panorámajárdát és a harangtornyokat is bejárják a csoportok. Ezekben az időpontokban a tárlatvezetés díjmentes szolgáltatás, csupán a templomi belépőjegyet szükséges megváltaniuk a látogatóknak. A nyitvatartási idő is módosul: hétköznapokon mostantól 10-től 18 óráig nyílik lehetőségük felfedezni a templom kiállítótereit az érdeklődőknek.

Az elmúlt években nagy sikernek örvendtek a Debreceni Virágkarnevál hetében meghirdetett éjszakai látogatások. A látogatók biztonsága érdekében ez a hagyomány némileg módosul: az államalapítás ünnepének hetében, augusztus 17-19. között minden nap egészen 21 óráig fogadja a látogatókat a Nagytemplom, ezzel is kerülve az éjszakai látogatások során jellemző tumultust. A templomban továbbra is rendelkezésre áll kézfertőtlenítő a látogatók számára, és a belépőjegyek érintésmentes, online vásárlása is lehetséges az esti látogatások idején is.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

A Fővárosi Állatkert oldalán ingyenesen letölthető és nyomtatható kreatív sorozatot találtunk, ami az alkotókedvű állatbarátoknak szól. Készítsd el saját állatkertedet! Az elefántoktól a majmokig, a szavannák lakóitól a kengurukig sok állattal megismerkedhettek, rejtvények, színezők és más kézműves foglalkoztatók várnak.
Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Balett, pörgős szoknya és színes hajcsatok, vagy foci, toronyépítés és mászókáról ugrálás?
Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Sokan mondják, hogy 6 hónapos kor előtt kizárólag anyatejet szabad adni a babának, mások meg azt, hogy már 3 hónaposan is elkezdhető a hozzátáplálás.
Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Alig várod, hogy elkezdődjön a vakáció, és végre együtt legyél a gyerekekkel. Tele vagy kreatív ötletekkel, ideákkal... aztán a nap végén már visszaszámolsz az első óvodai vagy tanítási napot várva. Ismerős?
Ugrás az oldal tetejére