Jelenlegi hely

Dr. Olvasztó Pálma

Egyik fő célom, hogy a páciensek bizalommal, félelem nélkül ülhessenek be a fogászati székbe, igyekszem azokat a tévhiteket eloszlatni, miszerint a fogászati kezelés egy kellemetlen, fájdalmas élmény.

Dr. Olvasztó Pálma, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos vagyok.

Egyetemi tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, ahol 2011-ben szereztem diplomát. A rezidensképzést egy debreceni fogorvosi körzetben teljesítettem, melyet követően 2014-ben szakvizsgát tettem.

Jelenleg Debrecenben a Fórum Dental Esztétikai Fogászat és Implantológia magán fogorvosi rendelőben foglalkozom felnőttek és gyerekek ellátásával.

Egyik fő célom, hogy a páciensek bizalommal, félelem nélkül ülhessenek be a fogászati székbe, igyekszem azokat a tévhiteket eloszlatni, miszerint a fogászati kezelés egy kellemetlen, fájdalmas élmény.

Alapvető fontosságúnak tartom a prevenciót, a szájápolás megkezdését egészen kisgyermek kortól. Szívesen foglalkozom gyerekek szájhigiéniás tanácsadásával és kezelésével, azt vallom, hogy a fogorvoshoz nem akkor kell menni, mikor már baj van, hanem egészen kisgyermek kortól érdemes hozzászoktatni a piciket a rendszeres szűrővizsgálatra.

Szakértőként várom a kérdéseiket, melyre reményeim szerint rövid időn belül válaszolni fogok.

Hozzászólások

Üdvozlom! 

SZERETNÉM KIHÚZATNI A FOGAIMAT MIVEL NEM SOK VAN DE AZ ORVOS NEM AKARJA MIVEL MEGMENTHETÖ. AZ A BAJ HOGY ÉRZÉKENY ÉS SOKSZOR FÁJ. AZT SZERETNÉM KÉRDEZNI MIÉRT NEM DÖNTHETEM EL ÉN ÉS MIÉRT KELL FIZETNI HA MÉGIS KIHÚZZA. VÁLASZÁT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM TISZTELETTEL KONYÁRI GYULÁNÉ 

Tisztelt Konyári Gyuláné,

A kezelőorvosa véleményem szerint  azért nem szeretné eltávolítani a még menthető fogait, mert az az Ön érdekeit szolgálja. Napjainkban inkább törekszünk a fogak megtartására, minthogy eltávolítsuk azokat. 

Sokszor a kevés fogat is érdemes inkább megmenteni, mert a kivehető pótlások megszokásàt és viselését is megkönnyíti, amennyiben megfelelő állapotban használjuk fel őket. 

Üdvözlettel, Dr. Olvasztó Pálma

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére