Jelenlegi hely

DEBRECEN: Aquaticum Spa - Termálfürdő

Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.
Tel.: 52/514-174
E-mailspa@aquaticum.hu

A 65 ˚C-os debreceni gyógyvíz alkálikloridos, hidrogénkarbonátos, jódos, brómos, nátriumkloridos hévíz, amely számottevő kalciumot, magnéziumot, metabórsavat és metakovasavat is tartalmaz. Értékes szerves és szervetlen anyagokban gazdag gyógyvizünk különösen alkalmas egyes betegségek kezelésére.

Egészségügyi okokból 6 éven aluli gyermekek a termálfürdőt nem használhatják. 14 éven aluliak számára a termálvízben történő fürdőzés nem ajánlott.

  • Termálmedencék: 33, 35 és 38 °C
  • Úszómedence: 28°C
  • Váltófürdők: 20 és 40 °C
  • Szabadtéri termálmedence: 36-38 °C

33 °C-os medencében levegőbefúvással létrehozott buzgárok kellemes bizsergető, pezsgő élményt biztosítanak a fürdőzőknek.

35 °C-os medence élményelemei, a gombazuhanyok és dögönyözők frissítő masszázzsal járulnak hozzá a fáradt izmok regenerációjához.

A termálfürdő 20 és 40 °C-os vízzel feltöltött medencéiben váltófürdőt vehetnek azok, akik szeretnék felpezsdíteni vérkeringésüket.

Az egyik legkedveltebb medence a lóhere alakú kültéri 36-38 °C-os medence, amelyben a dögönyözők, nyakzuhanyok és a víz alatti masszázssugár segíti az ellazulást, át masszírozva hátat, vállat, derekat.

 

Gyógyászati részlegünkön közel 40-féle gyógyvízre alapozott kezeléssel, szakorvosok közreműködésével segítjük elő a betegek és gyógyvendégek gyógyulását.

Szakorvosaink az orvosi vizsgálat eredményeként egyénre szabott kúraprogramot állítanak össze.

Gyógyközpontunkban a hagyományos fürdőterápia mellett a fizioterápia és a mozgásterápia széles skáláját is alkalmazzuk. A hagyományos, balneoterápiás és a természetes gyógykezelések három alappilléren: a prevención, a terápián és a rehabilitáción nyugszanak.

A gyógyászat szolgáltatásait a debreceni Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet biztosítja, ezzel garantálva a szakmai hátteret és a megbízható orvosi ellátást.

A kezelések orvosi rehabilitáció céljából társadalombiztosítási támogatással vagy támogatás nélkül, térítéses formában is igénybe vehetőek.

Reumatológiai szakrendeléseink beutaló kötelesek, melyet kérhet szakorvosától, háziorvosától vagy céges üzemorvosától is.

A reumatológiai orvosi vizsgálatra előzetes időpont egyeztetés szükséges. Időpont egyeztetés: +36 52 514 147

 

  • Az OEP által finanszírozott gyógyfürdő kezelések évente 2x15 alkalommal igényelhetőek.
  • A betegnek a gyógykúra megkezdése előtt Co-payment-et kell fizetnie, melynek összege kúracsomag esetén 1.400 Ft/nap (2016. január 1-jétől érvényes visszavonásig.)
  • A kezelések igénybevételét a vény kiállításának napjától számított 30 napon belül meg kell kezdeni, és az első megjelenéstől számított 56 nap áll rendelkezésre a befejezésre.

Fotó: spa.aquaticum.hu

 
 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére