Jelenlegi hely

Online DúlaLove szülésfelkészítő

Időpont: 2024. április 21. és 28. vasárnap 09.00 órakor
Helyszín: Online

 

Kellemes hangulatú, kiscsoportos szülésfelkészítő, ami nagyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy a kismamák és az édesapák egyaránt a teljes figyelmükkel a szülővé válás külső és belső folyamataira fókuszálhassanak.

A két napos foglalkozás célja, hogy a pontos és részletgazdag információk birtokában minden résztvevő önmagában találhasson rá az ideális szülés fogalmára. A tréning interaktív, a résztvevők is formálják a tematikát, minden kérdésnek és kételynek helye van. A vajúdás, szülés és a gyermekágy szakaszainak, természetes kísérőjelenségeinek megismerése és a gyakorlati információk megszerzése által magabiztosan léphetitek át a szülőszoba küszöbét, ha elérkezik gyermeketek születésének napja.

Tapasztalt, szüléseket rendszeresen kísérő, a helyi szülészeti ellátórendszerben otthonosan mozgó szülésfelkészítő és szüléskísérő dúlaként szeretettel várok minden leendő édesanyát vagy szülőpárt két napon keresztül! Akkor is itt a helyed, ha az előző szülésed esetleg nem úgy sikerült ahogyan eltervezted.

AZ ONLINE SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ TECHNIKAI KERETEI:

A tanfolyam teljes egészében élőben zajlik, egy professzionális online kurzus szoftveren keresztül, aminek a használata számodra ingyenes és nagyon egyszerű. (Zoom) Ezen keresztül mindannyian egyszerre tudunk kapcsolódni, feltehetitek a kérdéseiteket, színes és változatos formában követhetitek majd a tematikát, hiszen diavetítéssel és szemléletes videókkal fogom kiegészíteni a mondandómat.

A szülésfelkészítő a legideálisabban laptopról, de ha más nem áll rendelkezésre, akár egy okostelefonról is követhető, viszont fontos hogy az eszköz mikrofonnal is rendelkezzen, hogy kommunikálni tudjunk!

TELJES PROGRAM:

1. NAP:

- A vajúdás és a szülés testi-lelki szakaszai
- A várandósság utolsó időszaka: hogyan indul a szülés, honnan tudom, hogy vajúdok, mikor kell elindulnunk a kórházba? Mit vigyünk magunkkal a szülőszobára?
- Beavatkozások a szülés alatt, gyógyszeres fájdalomcsillapítási lehetőségek, WHO ajánlás és hazai viszonyok.
- Hogyan találhatod meg a számodra ideális szülést? Szülés körüli segítők. Helyi szülészeti ellátás sajátosságai.
- A szülő nő és az újszülött jogai. A tájékozott döntés fogalma, betegjogok.
- Hogyan segíthet az édesapa a szülőszobán és a gyermekágy alatt?
- A császármetszés folyamata
- Szülési terv és gyermekágyas terv

2. NAP

- A szülési fájdalom természete, félelmek a szülés körül: "..hogyan fogom én ezt bírni?"
- Természetes fájdalomcsillapítás, vajúdási- és szülési testhelyzetek, hangképzés és relaxációs technikák, masszázs, érzelmi támogatás a vajúdás és szülés alatt
- A születés méltósága
- Mi is az aranyóra? A korai bőrkontaktus, a késői köldökellátás és a rooming-in rendszer előnyei. Kórházi napok szülés után.
- Felkészülés a szoptatásra
- Mi vár ránk az első hetekben? Beszélgetés a gyermekágyas időszakról, a baba alvásáról
- Hasznos telefonszámok, tanácsadók, linkek

OKTATÓ:

Kovács Nagy Zsófi szülésfelkészítő tréner, tapasztalt szüléskísérő- és gyermekágyas dúla, kismamajóga- és babás jóga oktató, kismamamasszőr, mentálhigiénés szakember, egy gyermek édesanyja. A szülésfelkészítő foglalkozást 2016 óta tartom havi-kéthavi rendszerességgel, ezalatt több mint ötszáz várandóst vagy párt készítettem már fel a szülésre.

IDŐPONT:

- 2024. április 21. vasárnap 9:00-17:00
- 2024. április 28. vasárnap 9:00-17:00

Mindkét nap folyamán többször tartunk szünetet és lesz egy bő 60 perces ebédszünet is, az időpontokat rugalmasan kezeljük.

A TRÉNING ÁRA:

- 49.000 Ft

Ha lehet, a pároddal kövesd az előadást, vagy azzal a segítővel, aki a vajúdás, a szülés és a gyermekágy időszakában a leginkább jelen lesz!

A tréning utolsó napján minden kismama több értékes meglepetésben részesül. A foglalkozás teljes anyagáról biztosítok jegyzetet elektronikus formában.

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

A helyeket a jelentkezés és a részvételi díj befizetésének sorrendjében tudom fenntartani a tréning kiscsoportos jellegére való tekintettel.

BEJELENTKEZÉS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ:
06304891717
dulalovedebrecen@gmail.com
privát üzenet a DúlaLove oldalon keresztül

 


Még több családi program érdekelne? Hírlevelünkkel nem maradhatsz le semmiről!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére