Jelenlegi hely

Kerek, szögletes, lyukas, mogyorós... indul a csokigyűjtés a gyerekeknek!

Gombóc Artúr is boldog lenne, ha minden évben  - és idén már a tizenegyedik alkalom! - ennyi csokoládéja gyűlne össze, mint amiennyit a debreceniek gyűjtenek az állami gondozásban élő gyerekeknek.

Idén is megszervezi a Bihari Állami Gondozottak Egyesülete hagyományos jótékonysági csokigyűjtő akcióját. Az akció 2022. október 11-vel elindult, és december 10-ig tart.

A 2021. évhez hasonlóan ez évben is több gyűjtőpont-hálózatot építenének ki a szervezők.

Az akció záró rendezvényét 2022. december 16-án 17.00 órától a Meteor Keresztény Központ nagytermében (4029 Debrecen, Bocskai tér 10., a volt meteor mozi épülete) rendezik meg, ahova közel 400- nehéz sorsú gyermeket szeretnének meghívni.

A rendezvényen az édességek átadása mellett a gyermekek találkozhatnak majd újra a Mikulással is, valamint zenés gyermekműsorral és sztárvendégekkel is meglepik őket. A szervezők kitűzött célja, hogy idén is egy nagy közösségi összefogás keretében varázsoljanak mosolyt a nehéz sorsú gyermekek arcára.

Idén ládák nélkül, de együtt

Idén nem helyeznek ki ládákat az intézményekbe! A csatlakozó gyűjtőpontok közösségei kollektíven gyűjthetik az édességeket, október 11. és december 10. között. A Csokigyűjtő Akció partnerei körbejárják a gyűjtőpontokat (december 12-14 ig) hogy összegyűjtsék az intézmények felajánlásait, amit az átadó ünnepségre önkénteseink becsomagolnak a nehéz sorsú gyermekek részére.

Kapcsolat, további infók: Buzás Lajos – Bihari Állami Gondozottak Egyesülete; csokigyujtes@bage.hu; 0630 213 79 86

Csokigyűjtő ponttá bármelyik oktatási intézmény, munkahely vagy egyéb szervezet válhat, ha jelentkezik a BAGE Facebook-oldalán, ahol a december 10-ig tartó akció részleteiről is informálódhatunk.

Nincs alkalmad felkeresni a gyűjtőpontok valamelyikét?

Ha inkább utalni szeretnél, azt is megteheted! Közleménybe írd ezt: “Csokigyűjtés” Amennyiben ilyen formában szeretnéd támogatni a programot, információkért klikkelj IDE a BAge online adománygyűjtő oldalára.

ADL - Debrecenimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére